קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה צלוי בלסמי

סלט תפוחי אדמה צלוי בלסמי
סלט תפוחי אדמה צלוי בלסמי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך פפריקה, מלח ופלפל טחון, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלט כרוב תפוחי אדמה קלוי עם ויניגרט בלסמי, סלט תפוחי אדמה קלוי עם גרגיר נחלים ויניגרט בלסמי, ו סלט בטטה קלוי עם ויניגרט קרפט בלסמי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
להקציף שמן זית, 3 כפות חומץ בלסמי, דבש, פפריקה, שום, מלח ופלפל שחור יחד בקערה גדולה. מערבבים תפוחי אדמה, פטריות, בצל מתוק לתוך תערובת חומץ; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
פלפל שחורפלפל שחור
בצל מתוקבצל מתוק
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
פפריקהפפריקה
חומץחומץ
שוםשום
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מורחים ירקות על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת; קותלי חזיר מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
להעביר תערובת תפוחי אדמה לקערה גדולה לזרוק עם בייקון, בצל ירוק, פטרוזיליה, הנותרים 2 כפות חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה
תפוח אדמהתפוח אדמה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה