סלט תפוחי אדמה קרמי עם בצל ירוק בגריל
סלט תפוחי אדמה קרמי עם בצל ירוק בגריל דורש סביב 18 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמנת, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו סלט תפוחי אדמה בגריל שמנת, פולנטה אפויה קרמית עם עשבי תיבול, בצל ירוק וסלט ים קלוי, ו סלט תפוחי אדמה עם סלרי וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 8 דקות או עד רך מעט. זן, מניחים בקערה גדולה ולתת מגניב עד חם מעט.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, להגדיר גריל או מחבת גריל לבישול ישיר על אש בינונית.
מניחים בצל ירוק על גריל משומן חם ומבשלים 4 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולהניח בצד.
לקערה עם תפוחי האדמה מוסיפים מיונז, שמנת חמוצה, חרדל, שום, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות עד מעורבב היטב ותפוחי אדמה מצופים. פורסים בצל ירוק בגריל ומערבבים לתוך תפוחי האדמה.
מגישים מיד או לשמור מכוסה במקרר עד 2 ימים.