סלט תפוחי אדמה של הרבי עם ויניגרט בייקון חם
סלט תפוחי אדמה של הרבי עם ויניגרט בייקון חם עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 260 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, טימין, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 40%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה, תרד ופלפל אדום עם ויניגרט בייקון חם, סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, ו סלט תרד עם ויניגרט בייקון חם.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים בגודל 2 אינץ'. מתבלים בנדיבות את המים במלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מניחים את הבייקון במחבת קרה והופכים לאש בינונית-נמוכה.
מוסיפים למחבת את שמן הזית והטימין.
קולים את הבייקון והטימין עד שרק מתחילים להיות פריכים, בערך 7 דקות; אנחנו רוצים לעבד את הבייקון לאט. לאחר שהבייקון הפך חלק מהשומן שלו, הוסיפו את הבצל לבייקון ובשלו עד לריכוך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את החומץ, החמאה והחרדל.
לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים אותם ומוסיפים מיד לתבנית עם הבייקון המוקפץ. מערבבים לציפוי, מתאימים את התיבול, במידת הצורך.
מוסיפים את שאר עשבי התיבול הטריים, זורקים ומגישים.
סלט זה יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר.
הוספת תפוחי האדמה כשהם עדיין חמים תעזור להם לספוג את טעמי הוויניגרט.