סלט תרד אני יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 . מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 5 אוהדים. אם יש לך שמן צמחי, מלח סלרי, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 55%. מתכונים דומים: סלט תרד יווני במיני פילו סלט תרד יווני במיני, סלט תרד-טוויסט חריף לסלט התרד המיושן, ו תרד אוחיטאשי (סלט תרד יפני עם פתיתי בוניטו).
הוראות
1
מניחים ביצים בסיר ומכסים לחלוטין במים קרים. מביאים מים לרתיחה. מכסים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים חמים למשך 10 עד 12 דקות.
2
מוציאים מהמים החמים, מצננים, מקלפים וקוצצים.
3
בסיר קטן שלבו את קוביות הבצל, הסוכר, הפלפל השחור, מלח הסלרי, החרדל, השמן הצמחי והחומץ.
4
מקציפים על אש גבוהה עד שכל החומרים מעורבבים היטב והבצל שקוף.
5
מסירים מהאש ומכניסים למקרר עד להתקררות.
6
בקערה גדולה שלבו את הביצים, התרד, הקרחון, הבייקון, הקרוטונים וטבעות הבצל. לזרוק יחד.