קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

סלט תרד אני

סלט תרד אני
סלט תרד אני יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 . מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 5 אוהדים. אם יש לך שמן צמחי, מלח סלרי, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 55%. מתכונים דומים: סלט תרד יווני במיני פילו סלט תרד יווני במיני, סלט תרד-טוויסט חריף לסלט התרד המיושן, ו תרד אוחיטאשי (סלט תרד יפני עם פתיתי בוניטו).

הוראות

1
מניחים ביצים בסיר ומכסים לחלוטין במים קרים. מביאים מים לרתיחה. מכסים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים חמים למשך 10 עד 12 דקות.
2
מוציאים מהמים החמים, מצננים, מקלפים וקוצצים.
3
בסיר קטן שלבו את קוביות הבצל, הסוכר, הפלפל השחור, מלח הסלרי, החרדל, השמן הצמחי והחומץ.
4
מקציפים על אש גבוהה עד שכל החומרים מעורבבים היטב והבצל שקוף.
5
מסירים מהאש ומכניסים למקרר עד להתקררות.
6
בקערה גדולה שלבו את הביצים, התרד, הקרחון, הבייקון, הקרוטונים וטבעות הבצל. לזרוק יחד.
7
יוצקים רוטב על סלט וזורקים לציפוי אחיד.