סלט תרד בכוס פרמזן פריקו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שקדים, תפוז, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג תרד פרמזן עם פריקו, סלט שרימפס ואבוקדו עם שבבי פריקו, ו סלט טרי-קולור עם קרקרים וקיסר.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחצלת סילפט, פח מאפין וכוס שתייה קטנה
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
1
מניחים מחצלת סילפט על תבנית אפייה.
2
מקום 6 (1/4-כוס) תלוליות של גבינת פרמזן על השטיח בעדינות להקיש עד כל תל הוא שטוח 4 1/2 עד 5 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדס
3
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד זהב תוסס. עובד במהירות, להשתמש מרית דקה להעביר את פרמזן פריקו על מאפין. בעדינות מניחים כוס שתייה קטנה על גבי פרמזן פריקו לעצב אותו לצורה 1 של כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
4
בואו להתקרר עד המשרד, על 5 דקות. המשך עם גבינת הפרמזן שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1
שלב את כל החומרים בצנצנת או מיכל פלסטיק הדוק איטום. לנער כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1
בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים.
2
טפטוף עם ויניגרט ולזרוק לשלב. מחלקים את הסלט בין כוסות פרמזן פריקו ומגישים מיד.