קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

סלט תרד חם עם אגוזי פקאן מעושנים ובטטה

סלט תרד חם עם אגוזי פקאן מעושנים ובטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תרד חם עם פקאנים מעושנים בטטה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. גשו לסופר וקנו פפריקה, בטטה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: אטריות בטרנוט קלוי סקווש בטטה עם בייקון, פקאן כתוש ותרד, סלט בטטה עם חמוציות ופקאנים, ו צ'יפוטלה מעושן סלט בטטה.

הוראות

1
מניחים תרד בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חום 1 כף השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים פקאנים, מערבבים למעיל בשמן, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד האגוזים ריחניים וזהב חום, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דַק-דַק-
4
הסר מהחום, להוסיף 1/2 כפית מלח 1/2 כפית של פפריקה מעושנת, ומערבבים באופן שווה מעיל האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים לקערה עם התרד השמור.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף 1 כף השמן, וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
6
מוסיפים בטטה, נשארים 1 כפית מלח, ונשארו 1/2 כפית פפריקה ומערבבים כדי לצפות את הבטטה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בטטה פשוט נותן דרך כאשר פירסינג עם סכין והוא מתחיל חום בקצוות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מוסיפים לקערה עם האגוזים והתרד.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף הנותרים 2 כפות שמן, וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
8
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד רק חום זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
9
הסר מהחום, להוסיף חומץ, סוכר חום, חרדל ו whisk לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
יוצקים ויניגרט על תרד, אגוזים, בטטה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
11
מגישים באופן מיידי.