סלט תרד חם עם אגוזי פקאן מעושנים ובטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תרד חם עם פקאנים מעושנים בטטה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. גשו לסופר וקנו פפריקה, בטטה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: אטריות בטרנוט קלוי סקווש בטטה עם בייקון, פקאן כתוש ותרד, סלט בטטה עם חמוציות ופקאנים, ו צ'יפוטלה מעושן סלט בטטה.
הוראות
מניחים תרד בקערה גדולה; להפריש.
חום 1 כף השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים פקאנים, מערבבים למעיל בשמן, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד האגוזים ריחניים וזהב חום, כ 8 דקות.
הסר מהחום, להוסיף 1/2 כפית מלח 1/2 כפית של פפריקה מעושנת, ומערבבים באופן שווה מעיל האגוזים.
מוסיפים לקערה עם התרד השמור.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף 1 כף השמן, וחום עד מנצנץ.
מוסיפים בטטה, נשארים 1 כפית מלח, ונשארו 1/2 כפית פפריקה ומערבבים כדי לצפות את הבטטה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בטטה פשוט נותן דרך כאשר פירסינג עם סכין והוא מתחיל חום בקצוות, על 10 דקות.
מוסיפים לקערה עם האגוזים והתרד.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף הנותרים 2 כפות שמן, וחום עד מנצנץ.
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד רק חום זהוב, על 1 דקה.
הסר מהחום, להוסיף חומץ, סוכר חום, חרדל ו whisk לשלב.
יוצקים ויניגרט על תרד, אגוזים, בטטה וזורקים למעיל.