סלט תרד עם פרושוטו, Portobellos ופונדו גבינה
סלט תרד עם פרושוטו, Portobellos ופונדו גבינה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 428 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפלים, שיני שום, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גבינה - & - תרד-Portobellos ממולא, סלט תרד עם פרושוטו פריך וגבינה-קרוטונים פולנטה עשב, ו פונדו פטריות תרד וגבינה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. מעיל את כובעי פטריות עם 3 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל את הפטריות, עד השחמה עמוקה פריך, על 5 דקות לכל צד.
מעבירים למנה רדודה גדולה כדי להתקרר.
חותכים את הכובעים לשניים, ואז דק לחתוך אותם לרוחב; לחזור לצלחת.
גריל הפלפלים עד חרוך בכל רחבי.
העברה לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת קיטור במשך 5 דקות.
הסר את עורות חרוך, זרעים וגבעולים.
חותכים את הפלפלים לרצועות 1/2 אינץ', מסירים את הצלעות, ומוסיפים לפטריות.
בקערה, לשלב את הנותרים 3/4 כוס שמן זית עם חומץ, 3 של שיני שום, טימין, בזיליקום ו 2 כפיות פלפל.
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס המרינדה על פטריות ופלפלים ומתבלים קלות עם מלח ופלפל.
בואו להשרות בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 3 שעות.
בסיר קטן, להרתיח את היין עם שאר 1 שן שום עד מופחת 2 כפות, על 7 דקות.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הגבינה המגורסת.
לטאטא מעל חום מתון עד הפונדו הוא חלק. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה, לזרוק את התרד עם שמורות 1/4 כוס מרינדה תל על צלחות. מסדרים את הפטריות, הפלפלים והפרושוטו לצד. למעלה עם פונטינה פרוסה. לחמם בקצרה את הפונדו, לטאטא כל הזמן עד חלקה.
לטפטף את התרד עם הפונדו ולהגיש את הסלט בבת אחת.