סלט תרד, פטריות ושומר עם ויניגרט בייקון חם
אם יש לך מלח כשר, שאלות, שומר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט תרד חם עם ויניגרט פטריות בייקון, סלט תרד עם ויניגרט בייקון חם, ו סלט תרד עם ויניגרט בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תרד, ביצים ופטריות בקערת מנה רדודה גדולה.
חותכים בייקון באלכסון לרצועות על 1/4 ב. עבה ו 1 1/2 ב. ארוך. מבשלים בייקון עם 1/3 כוס מים במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהמים נעלם, 8 עד 12 דקות.
מוסיפים שמנים ומבשלים עד בייקון הוא זהב קל אבל עדיין גמיש, 3 עד 5 דקות יותר.
מעבירים בייקון עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
מוסיפים שומר למחבת ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעט מתרכך, על 2 דקות.
העברה עם כפית מחוררת ליותר מגבות נייר.
מערבבים שאלוט ותימין לשומן במחבת ומבשלים עד שהתרכך, על 2 דקות.
הסר מחבת מחום וקצף בחומץ למחבת deglaze.
להקציף חרדל, 1/2 כפית. כל מלח ופלפל, ו -2 כפית. מים.
מוסיף בייקון ושומר לסלט, לגרד רוטב על גבי, ולזרוק בעדינות למעיל. מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל.