סלטים רציניים: סלט אטריות עוף אסייתי עם רוטב ג'ינג'ר-בוטנים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קערת אטריות אסיאתית עם רוטב בוטנים ג'ינג'ר, סלט אטריות אסייתי עם רוטב בוטנים, ו סלט אטריות סובה עם רוטב בוטנים ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את חזה העוף על מחבת גיליון מצופה רדיד. לשפשף את העור עם שמן צמחי ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צולים במשך 35 עד 40 דקות, עד שהעוף רק מבושל. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, ערבוב מדי פעם כך שהם לא מקל.
מסננים ושוטפים היטב מתחת למים קרים.
הפוך את הרוטב על ידי שילוב כל החומרים במעבד מזון קטן או בלנדר. בליץ עד שהתערובת חלקה. (לחלופין, אתה יכול לטאטא את כל החומרים יחד בקערה בינונית; רק כדי להיות בטוח לרכך את השום ומערבבים עד חמאת בוטנים הוא מומס לחלוטין.)
הסר את העור משדי עוף וגרוס בשר לחתיכות בגודל ביס. בקערה גדולה, לזרוק עוף מגורר עם אטריות, רוטב, פלפלים, בוטנים, בצל ירוק, כוסברה ושומשום. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך.