סלטים רציניים: שרימפס וייטנאמי וסלט קינואה
אם יש לכם רוטב דגים אסייתי, כוסברה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: סלטים רציניים: סלט פילאף קינואה חם עם פטריות שיטאקה, גזר ופקאנים, סלט שרימפס וייטנאמי, ו סלט אדאמה חסילונים וייטנאמיים.
הוראות
מוסיפים קינואה, מלח ומים 1-2/3 כוסות לסיר בינוני. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 15 דקות, עד המים נספגים קינואה מבושל.
להעביר לקערה הגשה ולתת מגניב.
בינתיים, להפוך את הרוטב על ידי שילוב של מיץ ליים, רוטב דגים אסייתי, שמן צמחי, סוכר פתיתי פלפל אדום כתוש בקערה בינונית.
להקציף עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים שרימפס לרוטב ולתת לרבד עד מוכן להרכיב את הסלט.
לאחר קינואה הוא מגניב, להוסיף פלפל אדום, גזר, מלפפון בצל ירוק לקערה. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את הרוטב, שרימפס וכוסברה וזורקים היטב. לטעום ולהתאים תיבול עם יותר מלח, סוכר או פתיתי פלפל אדום כתוש במידת הצורך.