סלמון אפוי חרדל ואספרגוס
סלמון אפוי חרדל ואספרגוס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, סוכר חום, dillweed, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סלמון מצופה חרדל אפוי עם אספרגוס וטרגון, סלמון מצופה חרדל אפוי עם אספרגוס וטרגון, ו סלמון שום חרדל אפוי עם רוטב חרדל דבש.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב.
שלב 2 כפות תערובת דילוויד ותפוח אדמה בתבנית אפייה 13 - x 9-x 2 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול; לזרוק היטב.
מורחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה בשכבה אחת.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 20 דקות, ערבוב פעם אחת.
לדחוף תפוחי אדמה לצדדים של צלחת אפייה, ולסדר דגים במרכז המנה.
טפטוף 1/4 כוס בתוספת 2 כפות תערובת דילוויד על דגים.
הצמד את הקצוות הקשים של חניתות אספרגוס.
הסר קשקשים של חניתות עם סכין או מקלף ירקות,אם תרצה. לארגן אספרגוס מעל תפוחי אדמה; טפטוף עם תערובת dillweed הנותרים. מכסים ואופים ב 350 30 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. כדי לשרת, לארגן דגים, תפוחי אדמה, ואספרגוס על צלחות בודדות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.