סלמון אפוי חרדל קל
גשו לסופר וקנו לחם כריך, חרדל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון שום חרדל אפוי עם רוטב חרדל דבש, סלמון אפוי מייפל-חרדל, ו סלמון אפוי חרדל דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את broiler גבוה ולהתאים מתלה 6 אינץ ' מתחת לאלמנט. Pulse לחם בקערה של מעבד מזון עד פירורים גסים נוצרים, על 10 עד 12 פולסים שנייה אחת. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירורי הלחם, 1 חמאת כף, שני חרדל, ותימין, צובטים את התערובת יחד כך שהחמאה משולבת והתערובת נדבקת. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים את החלק התחתון של כל פילה של סלמון עם שכבה דקה של חמאה. מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה במשך 2 דקות.
להוסיף סלמון חמאה בצד למטה ומבשלים בלי לזוז עד קרום נחמד נוצר, על 2 דקות. ערם את הפירורים על הסלמון, ולאחר מכן להעביר את המטאטאים. לצלות עד הפירורים הם פריכים ושחומים, 4 עד 5 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.