סלמון בגריל בזיגוג הדר
סלמון בגריל בזיגוג הדר נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בזיליקום, פילה סלמון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלמון טריפל הדר מזוגג בגריל, סלמון מזוגג הדר, ו סלמון מזוגג הדר (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה קטנה, לשלב ריבה, מיץ לימון בזיליקום; לערבב היטב. תרסיס בצד העור של סלמון עם תרסיס בישול nonstick. הפוך סלמון; מפזרים תערובת שום פלפל ומלח.
כאשר הגריל מחומם, במקום סלמון, צד העור למטה, על גריל גז מעל חום בינוני-נמוך או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוניים-נמוכים. מבשלים 12 עד 17 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, צחצוח עם תערובת ריבה במהלך 8 האחרון עד 10 דקות של זמן בישול.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.