נסו סלמון בגריל סויה דבש עם Edamame, סלמון בגריל סויה דבש עם Edamame ואורז חום, ו קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הגריל על חום ישיר בינוני-גבוה. שמן את סורגי הגריל. דק קוצצים את הכוסברה ואת הגדלים ומערבבים בשמן ובז ' ינג ' ר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברה
בצל ירוק
ג ' ינג ' ר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
חותכים שני חריצים ארוכים 3 אינץ דרך העור לאורכו על החלק התחתון של פילה סלמון, הולך בערך באמצע הדרך לתוך הסלמון. ממלאים באופן שווה את החריצים בתערובת העשבים. מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סלמון
דגים
3
מערבבים יחד את מיץ לימון, סויה ודבש עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
דבש
4
מניחים את הסלמון, צד העור למעלה, על הגריל ומבשלים עד מסומן היטב, 3 עד 4 דקות. סובב את הסלמון והמשיך לבשל, צחצוח צמרות עם הרוטב, עד הדג מבושל דרך, על עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
רוטב
דגים
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
להעביר צלחת הגשה ומפזרים את צמרות עם זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
6
מגישים עם אדאמה וסיד סיד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
7
כיווני Broiler: מיקום מתלה תנור כך גיליון אפייה להגדיר על המדף הוא כ 4 אינץ ' מתחת למקור החום. מחממים את המטגן. הכינו את הסלמון כמו לעיל והניחו את הפילה, העור למטה, על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. צלוי, צולה 3 עד 4 פעמים עם הרוטב, עד רק מבושל דרך, על 6 עד 7 דקות.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.