סלמון בגריל עם זנגביל
סלמון בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון זה של Allrecipes יש 30 אוהדים. אם יש לך רוטב סויה, שום, שורש זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו -30 דקות. עם כפית נסו סלמון ג'ינג'ר עם תירס בגריל וסלט גרגיר נחלים, סלמון זנגביל, ו סלמון דבש ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את רוטב הסויה, סוכר muscovado, זנגביל טחון, שמן זית, שום בקערה, ויוצקים לתוך שקית רוכסן פלסטיק resealable.
מוסיף את פילה סלמון, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר לילה או עד 2 ימים.
בערך 1/2 שעה לפני הצלייה, להשרות קרש ארז במים.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
הסר את הסלמון מן המרינדה, ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת.
מניחים את הסלמון, צד העור למטה, על קרש הארז.
גריל עם כיסוי הגריל סגור עד הסלמון הוא אטום אבל עדיין עסיסי, על 20 דקות. בזהירות להסיר את הסלמון מן הקרש בחתיכה אחת, עוזב את העור על הקרש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.