קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות97
מגזין

סלמון בגריל עם סלסת מנגו-קוקוס

סלמון בגריל עם סלסת מנגו-קוקוס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלמון בגריל עם סלסן מנגו-קוקוס. מתכון זה מכין 5 מנות עם 334 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם שמן זית, פובלנו צ'ילה, מיץ ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קוקוס ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים וג'לי עוגיות סנדוויץ' קשיו קוקוס (ללא אפייה, טבעוני, ללא גלוטן) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 87%. מתכונים דומים: סלמון ליים בגריל עם אבוקדו-מנגו סלסן ואורז קוקוס, סלמון בגריל עם סלסת מנגו, ו סלמון בגריל עם סלסת מנגו.

הוראות

1
מניחים את פובלנו צ ' ילה על תבנית מרופדת בנייר כסף; צולים 10 דקות או עד להשחרה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מניחים צ ' ילה מושחרת בשקית ניילון עם רוכסן, ואוטמים.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
תן לעמוד 15 דקות. קולפים וחותכים את צ ' ילה לשניים לאורכה. מחק זרעים וקרום. קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
שלב בקערה בינונית את הצ ' ילה, הצנוניות, הקוקוס, מיץ הליים, שמן הזית, הכוסברה הטרייה ושן השום. מכסים ומשרים במקרר למשך 30 דקות או למשך הלילה. מערבבים פנימה את המנגו הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מניחים סלמון, בצד העור כלפי מטה, על מתלה הגריל. גריל 10 דקות או עד דגים פתיתים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מגישים עם סלסה; מקשטים בענפי כוסברה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. גוף קל, נמוך טאנין אדום כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לאפיס לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -13 דולר.
לפיס לונה שרדונה
לפיס לונה שרדונה
גרידת תפוז, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. בעל גוף מלא, רענן ומלא חיים, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור חמאה מלוח.