סלמון בגריל עם שומר וחרדל קריאולי Spaetzle
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון בגריל עם שומר וקריאולית חרדל Spaetzle. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 601 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, פירורי לחם, נורות שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: חרדל קריאולי בגריל-סלמון מזוגג זנגביל, המבורגרים סלמון עם חרדל קריאולי, ו בודין בגריל וחרדל קריאולי.
הוראות
במחבת צלייה בינונית, לזרוק את השומר עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. צולים את השומר במשך 30 דקות, פונים באמצע, או עד רך משחימים.
בינתיים, בסיר קטן, להביא את פרנו לרתיחה.
מוסיפים את הקרם והכוכב אניס ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 3/4 כוס, על 8 דקות. מסננים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל.
תדליק גריל. במחבת קטנה, להמס את החמאה.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 1 דקה.
הסר מהחום. מערבבים את החזה לימון ותפוז, פירורי לחם ופטרוזיליה ולתת מגניב.
מורחים את פילה הסלמון, מתבלים אותם במלח ופלפל ומפזרים את תערובת הפטרוזיליה. החל בקצה דק יותר, לגלגל כל פילה לתוך יומן. לקשור כל יומן בכל קצה עם מחרוזת מטבח, ולאחר מכן לחתוך כל יומן לתוך 2 חתיכות שוות; אתה צריך 4 לחמניות מאובטחות עם מחרוזת המטבח.
עונת לחמניות הסלמון עם מלח ופלפל וגריל על אש בינונית-חמה במשך 6 דקות, הופך פעם אחת. הזיזו את גלילי הסלמון לחום עקיף והמשיכו לצלות עד שבקושי בישלו אותם, בערך 3 דקות יותר.
להעביר צלחת בזהירות להסיר את המחרוזות. לחמם מחדש את השומר ואת רוטב שמנת פרנו.
כפית את Spaetzle חרדל קריאולית על 4 צלחות גדולות. הגדר את הסלמון על spaetzle, לסדר את הפרוסות שומר סביבו כפית את הרוטב סביב הדגים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.