תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון בגריל עם שומר וקריאולית חרדל Spaetzle. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 601 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, פירורי לחם, נורות שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: חרדל קריאולי בגריל-סלמון מזוגג זנגביל, המבורגרים סלמון עם חרדל קריאולי, ו בודין בגריל וחרדל קריאולי.
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
במחבת צלייה בינונית, לזרוק את השומר עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. צולים את השומר במשך 30 דקות, פונים באמצע, או עד רך משחימים.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
בינתיים, בסיר קטן, להביא את פרנו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Pernod
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הקרם והכוכב אניס ומבשלים מעל חום מתון עד מופחת 3/4 כוס, על 8 דקות. מסננים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
תדליק גריל. במחבת קטנה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקות
6
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
הסר מהחום. מערבבים את החזה לימון ותפוז, פירורי לחם ופטרוזיליה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
מורחים את פילה הסלמון, מתבלים אותם במלח ופלפל ומפזרים את תערובת הפטרוזיליה. החל בקצה דק יותר, לגלגל כל פילה לתוך יומן. לקשור כל יומן בכל קצה עם מחרוזת מטבח, ולאחר מכן לחתוך כל יומן לתוך 2 חתיכות שוות; אתה צריך 4 לחמניות מאובטחות עם מחרוזת המטבח.
עונת לחמניות הסלמון עם מלח ופלפל וגריל על אש בינונית-חמה במשך 6 דקות, הופך פעם אחת. הזיזו את גלילי הסלמון לחום עקיף והמשיכו לצלות עד שבקושי בישלו אותם, בערך 3 דקות יותר.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.