קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

סלמון בגריל עם תבלינים הודיים Raita

סלמון בגריל עם תבלינים הודיים Raita
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם תבלינים הודיים, שמן זית סלמון עלומה עם תבלינים הודיים, ו בוטנים עם תבלינים הודיים.

הוראות

1
הכן גריל (חום בינוני-גבוה). ג ' ינג ' ר טהור, 1/4 כוס שמן, 1 כף. גארם מסאלה, שום, כוסברה וכמון בבלנדר עד צורות טהורות גס. מכניסים סלמון לתבנית אפייה ומתבלים במלח ופלפל. סלמון מעייל עם זנגביל טהור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
בואו להשרות בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.בינתיים, מערבבים יוגורט, מלפפון, כוסברה, בצל ירוק, מיץ ליים, ונשאר 1 כפית. גארם מסאלה בקערה בינונית. עונה raita לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
RaitaRaita
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
צחצח את מתלה הגריל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מברישים מרינדה לצלייה קלה יותר, או להשאיר אותו על קרום טוב יותר. סלמון גריל, פונה פעם אחת, עד שזה רק מתחיל להתקלף במרכז, 4-5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מעבירים סלמון למגש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
7
לשרת עם raita.
מרכיבים שתצטרך
RaitaRaita

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.