קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות38
מגזין

סלמון בר שלוק עם אפונה מורל

סלמון בר שלוק עם אפונה מורל
סלמון בר עלומה עם אפונה מורל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, pescatarian, ו מתכון דל פחמימות, יש 794 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 223 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, עירית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלמון בר שלוק עם אפונה מורל, סלמון בר שלוק עם אפונה מורל, ו סלמון פראי שלוק.

הוראות

1
מניחים סלמון, צד העור למטה, גדולמחבת צדדית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים יין, 2 כפות מלח, ומים קרים כדי לכסות סלמון על ידי 1/2". Coverpan; להביא נוזל לרתיחה מעל mediumheat. להפחית את החום בינוני-נמוך, לחשוף, בעדינות לחלוט סלמון עד רק מבושל ובקושי אטום במרכז, על 6 דקות, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
מיםמים
מלחמלח
ייןיין
3
להעביר סלמון ו 2 כפות ציד בלתי חוקי liquidto צלחת; אוהל רופף עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
בינתיים, להמיס חמאה mediumskillet על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
להוסיף פטריות ובשל, ערבוב מדי פעם, עדשהתחיל להתרכך, על 3 דקות.
6
Add1 / 2 כוס סלמון ציד בלתי חוקי נוזלי אפונה ומבשלים עד אפונה להתחיל לרכך, 2-3minutes.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
אפונהאפונה
7
מוסיפים שמנת ומביאים רוטב לאסימר. מבשלים עד מעובה מעט, על5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קרםקרם
רוטברוטב
8
באמצעות מרית, להעביר סלמון, על העור, מגבות נייר. בעדינות לקלף את עורdiscard. הפוך על צלחות הגשה ורוטב בצל מעל.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מריתמרית
9
מקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.