סלמון ברוטב חמאת דיז'ון, אספרגוס וחמאת עשבי תיבול פסטה לשיער מלאך
צריך מנה עיקרית פסקטרית? סלמון עם רוטב חמאת דיז'ון, אספרגוס וחמאת עשבי תיבול פסטה לשיער מלאך יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 922 קלוריות. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פסטה שיער מלאך, מלח ופלפל טחון, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: קלאסיקה דרומית כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 80%, המנה הזו מוצקה. נסו פסטה לשיער מלאך עם ברוקולי וחמאת עשבים, סלטימבוקה עוף עם פסטת שיער מלאך חמאה חומה, ו אביב אספרגוס מלאך שיער פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חניתות אספרגוס למחבת גדולה ויוצקים מספיק מים כדי לכסות את תחתית המחבת בעומק של כ-1/2 אינץ'.
מניחים מחבת על אש בינונית, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים עד שהמים מתאדים, כ -5 דקות.
מערבבים חמאה לא מלוחה ופקאן למחבת עם אספרגוס, ומניחים להתבשל עד שהאספרגוס מתחיל להשחים ופקאן ריחניים, כ -2 דקות נוספות.
מתבלים פילה סלמון במלח ופלפל שחור ומניחים בצד כ -5 דקות; טפחו על עודף לחות במגבות נייר.
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית-גבוהה, ומטגנים במחבת את פילה הסלמון בשמן החם עד להשחמה והבשר מתקלף בקלות וכמעט אטום במרכז, 4 עד 5 דקות לכל צד. סוחטים חצי לימון מעל פילה הסלמון בזמן שהם מבשלים.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה; מערבבים פנימה את פסטת שיער המלאך, ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא מבושלת אך עדיין מעט יציבה, 4 עד 5 דקות.
מסננים היטב ומחזירים לסיר.
מערבבים 2 כפות חמאה, פטרוזיליה ובזיליקום לפסטה המבושלת עד לציפוי; מפזרים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
להכנת רוטב ממיסים עוד 2 כפות חמאה בסיר קטן על אש נמוכה עד להמסה; מערבבים פנימה חרדל דיז ' ון, וסוחטים את חצי הלימון שנותר לרוטב. מניחים להתבשל כ -3 דקות לתערובת טעמים.
להגשה מחלקים פסטה לשיער מלאך בין שתי צלחות, מעל כל מנת פסטה עם מחצית האספרגוס והפקאנים, ומסדרים פילה מעל האספרגוס. כפית דיז ' ון רוטב מעל פילה לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. חנה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק וקש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגסים, עם קרמל,צמח, אננס. על החיך, תפוח פרוס טרי עם קרום פאי, קרמל, פאי אגסים, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.