אם יש לכם חמאה, טימין, שמיר עשבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . נסו המבורגרים סלמון עם רוטב שמיר לימון, סלמון בגריל עם רוטב שמיר לימון, ו המבורגרים סלמון עם רוטב שמיר לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סלמון בצלחת רדודה, ולשפשף עם 3 כפות מיץ לימון. מתבלים בעשב שמיר ופלפל לימון. לכסות, ולאפשר לעמוד 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 שאלוט, מגורר או טחון
שמיר
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מחממים 2 כפות חמאה בסיר מעל חום בינוני, ו שאלוט סאוט 2 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מערבבים הנותרים מיץ לימון, חומץ, ו 1/4 כוס יין. מבשלים עד מופחת על ידי לפחות 1/
מניחים סלמון במחבת, צד העור למעלה, ומבשלים 1 עד 2 דקות, עד צרוב. שים את הסלמון בצד. Deglaze המחבת עם הנותרים 1 כף יין, ולאחר מכן לערבב את רוטב שמנת. להחזיר סלמון למחבת, ומבשלים 8 דקות ברוטב, או עד בקלות flaked עם מזלג.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.