קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

סלמון הקרש של ג'וני השום

סלמון הקרש של ג'וני השום
גשו לסופר וקנו חרדל מלא, יין, גבעולי רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארז קרש סלמון מעושן לימון W Chard מבושל עם שום כרישה, סלמון ארז-קרש, ו סלמון רום עץ ארז (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: ארבע חתיכות 4 על 4 אינץ ' נייר קלף 4 חתיכות עץ ארז, איכות שירות מזון
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
במחבת קטנה מעל חום בינוני, שמן חום. כאשר חם, להוסיף jalapenos ו לטגן עד קרמל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים שום, ולפני שהוא מתחיל חום, deglaze עם יין לבן. לאחר מכן מוסיפים חרדל ומשמשים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
יין לבןיין לבן
חרדלחרדל
שוםשום
5
מניחים נייר קלף על קרשים, מוסיפים סלמון, מלח קל ופלפל, מניחים sprig רוזמרין על כל פילה, ומחילים בנדיבות תערובת משמש מקורר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
משמשמשמש
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
6
מניחים את לוח הארז על מבער גז. כאשר קרש החל לעשן, במקום לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מבשלים סלמון עד בינוני נדיר; להסיר מהתנור ולתת לשבת במשך 2 עד 3 דקות עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מקשטים עם גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו