סלמון הקרש של ג'וני השום
גשו לסופר וקנו חרדל מלא, יין, גבעולי רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארז קרש סלמון מעושן לימון W Chard מבושל עם שום כרישה, סלמון ארז-קרש, ו סלמון רום עץ ארז (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: ארבע חתיכות 4 על 4 אינץ ' נייר קלף 4 חתיכות עץ ארז, איכות שירות מזון
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
במחבת קטנה מעל חום בינוני, שמן חום. כאשר חם, להוסיף jalapenos ו לטגן עד קרמל.
מוסיפים שום, ולפני שהוא מתחיל חום, deglaze עם יין לבן. לאחר מכן מוסיפים חרדל ומשמשים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות ולתת מגניב לחלוטין.
מניחים נייר קלף על קרשים, מוסיפים סלמון, מלח קל ופלפל, מניחים sprig רוזמרין על כל פילה, ומחילים בנדיבות תערובת משמש מקורר.
מניחים את לוח הארז על מבער גז. כאשר קרש החל לעשן, במקום לתנור שחומם מראש.
מבשלים סלמון עד בינוני נדיר; להסיר מהתנור ולתת לשבת במשך 2 עד 3 דקות עד ההגשה.