קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

סלמון ואספרגוס עם אורז חום

סלמון ואספרגוס עם אורז חום
סלמון ואספרגוס בפפילוט עם אורז חום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 350 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . מתכון זה מכלמתכונים יש 14 אוהדים. אם יש לך איקס חתיכות נייר קלף, בצל ירוק, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. ציון זה הוא סופר. נסו סלמון ואספרגוס עם אורז חום, סלמון פפילוט עם אספרגוס ותפוחי אדמה, ו צרפתית בהבזק: סלמון עם חמציץ ואספרגוס ופפילוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שוטפים פילה סלמון במים קרים, מניחים על צלחת וסוחטים לימון מעל הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מפזרים פילה במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
מקפלים פיסת נייר קלף לשניים לרוחב, ומרכז פילה סלמון בצד אחד של הנייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
5
מניחים 1 או 2 פרוסות לימון על גבי הסלמון, ומקיפים ב -2 חניתות אספרגוס חתוכות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
מפזרים 2 כפות בצל ירוק מעל פרוסות הלימון, ומקפלים את נייר הקלף מעל הסלמון. מקפלים את שולי הנייר מספר פעמים, מסביב לקצוות הפתוחים, כדי לאטום את הסלמון במעטפת נייר קלף. (אין להדביק את נייר הקלף סגור.)
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
7
מניחים את המעטפות האטומות על תבנית עם נייר אפייה, ומברישים את החלק העליון של כל מנה בכ -1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהאספרגוס רך והסלמון אטום ומעט מתקלף, 20 עד 25 דקות. להגשה, הניחו חבילה על צלחת, וחתכו את הנייר כדי לשחרר את הארומה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות האן יקב סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ומרובד, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשלים וניל.