סלמון וולינגטון הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגיש 10 . מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אם יש לכם ביצה בתוספת 2 כפיות מים, פלפל, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו סלמון וולינגטון, סלמון וולינגטון, ו סלמון וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הכרישה, בצל אדום ו טרגון ו לטחון עד תערובת הבצל רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את היין, מעלים את החום לגובה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בואו לבשל את הנוזל, להוסיף את המלח והפלפל, ולהסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6
בואו מגניב לפני השימוש.
7
פתח 1 גיליון מאפה ולהניח אותו על משטח מקומח קלות.
8
מברשת 1 קצה עם ביצה לשטוף ולחפוף את הסדין השני על ידי 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מרדדים את הבצק עד שהוא גדול מספיק כדי לקפל סביב הסלמון. כפית את תערובת כרישה מקורר במורד מרכז הבצק, מניחים את הסלמון על גבי הכרישה ומקפלים את הבצק על הסלמון. ביצה לשטוף את הקצוות לאטום ולחץ היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
(ומנות בלבד)
דראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מניחים את צד חבילת הסלמון למטה על מחבת סדין.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מברשת עם שטיפת ביצים ומניחים בתנור במשך 30 עד 40 דקות, עד שהמאפה נפוח וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 15 דקות לפני חיתוך. פורסים ומגישים עם קצפת דיז ' ון.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
יוצקים את הקרם לתוך קערת נירוסטה צוננת ומקציפים עד פסגות רכות מתחילות להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מוסיפים את החרדל, המלח והפלפל וממשיכים לטאטא עד שיוצרים פסגות נוקשות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.