סלמון ועוגות דג לבן עם רוטב מלפפון חזרת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו סלמון ועוגות דג לבן עם רוטב מלפפון חזרת, עוגת סלמון מצופה בפלפל ברוטב חזרת, ו דג גפילטע פיש מעושן עם רוטב לימון-חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלפפון, מיונז, חזרת, פטרוזיליה, עירית בקערה בינונית כדי להתמזג. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
קו גיליון אפייה גדול מעוטר בניילון נצמד.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
להוסיף גזר כרישה. סאוט&#; 233 עד רך אבל לא חום, על 15 דקות. מגניב במחבת.
מקציפים ביצים, ארוחה מצה, מלח גס, ופלפל לבן בקערה גדולה כדי להתמזג. מערבבים בתערובת גזר.
מניחים דג לבן וקוביות סלמון במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, קוצצים דגים כדי להדביק גס (חתיכות קטנות של דגים יישארו). מערבבים דגים לתוך תערובת ארוחה מצה.
באמצעות ידיים רטובות וכ 1/3 כוס לכל, לעצב תערובת דגים לתוך שש עשרה עוגות 1/2 אינץ ' עבה. מסדרים על תבנית אפייה מוכנה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בפלסטיק ומקררים.
הוסף מספיק שמן כדי 2 מחבת גדולה כבדה כדי המעיל התחתון.
מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.
הוסף 8 עוגות דגים לכל מחבת. Sauté עד הזהב מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מעבירים לתבנית אפייה אחרת, מכסים ומקררים. לחמם מחדש נחשף ב 350°f תנור 10 דקות.
מסדרים 2 עוגות דגים על כל צלחת. רוטב כפית או לצד.
מקשטים עם פלחי לימון ופטרוזיליה.
שרדונה יהיה טעים עם haroseth ואת הסלמון ועוגות דג לבן. אנחנו אוהבים את התפוחים, האגסים והוניל של שרדונה הברון הרצוג 2006 ממרתפי היין הרצוג בחוף המרכזי של קליפורניה. זה יין כשר נהדר וערך טוב ב-13 דולר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.