קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

סלמון ותפוחי אדמה צ'יפס עם קרם חזרת

סלמון ותפוחי אדמה צ'יפס עם קרם חזרת
אם $ 4.82 למנה נופל בתקציב שלך, סלמון וטוגנים תפוחי אדמה עם קרם חזרת יכול להיות סופר ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך חזרת, עירית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו סלמון מעושן וקרם חזרת עם צ'יפס, תפוחי אדמה וסלמון חזרת כפול, ו סלמון עם חזרת " שמנת" (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את תפוחי האדמה אבל לא לשטוף אותם; העמילן שלהם מאפשר להם להישאר יחד. לקצץ את שורש הסלרי של כל כתמים חומים; להגדיר חלק קטן ממנו בצד. השתמש בלהב julienne של מנדולינה או מעבד מזון כדי לעשות ג ' וליאן בסדר של תפוחי אדמה ושורש סלרי ולערבב אותם יחד.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
תפוח אדמהתפוח אדמה
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מנדולינהמנדולינה
2
מניחים על 1 כף שמן זית במחבת nonstick 10 אינץ ' ו tum את החום בינוני גבוה. כאשר הוא חם (חתיכת תערובת תפוחי אדמה יהיה לרחוש), לפזר על כוס תערובת שורש סלרי תפוחי אדמה, באופן רופף על פני השטח של השמן; המטרה היא לעשות מפית תחרה של התערובת. זה לא קשה; המפתח הוא לא לשים יותר מדי של התערובת במחבת; אתה תמיד יכול להוסיף עוד כמה גדילים. רק לוודא שאתה לא לגמרי לכסות את החלק התחתון של המחבת. קוק, מעודד את הגדילים החיצוניים לדבוק לאלה באמצע על ידי דרבון עם מרית, עד השחמה קלה בצד אחד; אל תתנו פנקייק להיות פריך מדי. הפעל ומבשל את הצד השני, ולאחר מכן לנקז על מגבות נייר ומפזרים מלח. אני חוזר, הוספת עוד שמן לפי הצורך (הם לא סופגים הרבה, אז אל תגזימו). lts הכי קל יש שני המחבתות הולך בבת אחת, ואל תהסס לעשות את זה כמה שעות מראש; רק לחמם את הצ ' יפס בתנור כפי שאתה מבשל את הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
שמן זיתשמן זית
צ ' יפסצ ' יפס
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלמוןסלמון
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
מריתמרית
תנורתנור
3
באמצעות פומפיה הטובה ביותר שיש לך, לגרר מספיק של החלק הקטן השמורה של שורש סלרי לעשות 1 כף. גרגר מספיק סלרי לעשות 1 כף. מגררים מספיק של חזרת כדי להפוך 1 כף. שים בצד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
חזרתחזרת
סלריסלרי
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
4
קלות להכות את הקרם; זה צריך להיות רך ועבה, אבל לא להחזיק אפילו שיא רך. מערבבים בירקות מגוררים, ואז מתבלים עם קאיין ומלח לפי הטעם. מערבבים 2 כפיות של מיץ לימון 2 כפות של עירית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ירקירק
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
עיריתעירית
קרםקרם
מלחמלח
5
השתמש בסכין חיתוך או חיתוך כדי לחתוך את הסלמון בזווית 20 עד 30 לשנים עשר פרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
מניחים אותם במחבת צלייה רדודה ומפזרים אותם עם מלח, קאיין, ו 1/4 כוס כל אחד שמן זית הנותרים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
בואו לשבת בזמן שאתה מחממים את התנור ל 204°; להתהפך פעם אחת אחרי כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים את הסלמון ואת המרינדה בתנור. צלי במשך כ 2 דקות, ואז להתהפך; צלי במשך 2 דקות נוספות או כך, עד הסלמון הוא חיוור מבחוץ אבל עדיין קצת ורוד בתוך.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מניחים חתיכת סלמון על כל אחד 4 צלחות, ואז לכסות אותו עם פנקייק תפוחי אדמה. חוזר, ביצוע 3 שכבות על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלמוןסלמון
10
מקשטים עם עירית טחון ומגישים עם קרם חזרת סלרי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
סלריסלרי
עיריתעירית
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.