סלמון ותפוחי אדמה צ'יפס עם קרם חזרת
אם $ 4.82 למנה נופל בתקציב שלך, סלמון וטוגנים תפוחי אדמה עם קרם חזרת יכול להיות סופר ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך חזרת, עירית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו סלמון מעושן וקרם חזרת עם צ'יפס, תפוחי אדמה וסלמון חזרת כפול, ו סלמון עם חזרת " שמנת" (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את תפוחי האדמה אבל לא לשטוף אותם; העמילן שלהם מאפשר להם להישאר יחד. לקצץ את שורש הסלרי של כל כתמים חומים; להגדיר חלק קטן ממנו בצד. השתמש בלהב julienne של מנדולינה או מעבד מזון כדי לעשות ג ' וליאן בסדר של תפוחי אדמה ושורש סלרי ולערבב אותם יחד.
מניחים על 1 כף שמן זית במחבת nonstick 10 אינץ ' ו tum את החום בינוני גבוה. כאשר הוא חם (חתיכת תערובת תפוחי אדמה יהיה לרחוש), לפזר על כוס תערובת שורש סלרי תפוחי אדמה, באופן רופף על פני השטח של השמן; המטרה היא לעשות מפית תחרה של התערובת. זה לא קשה; המפתח הוא לא לשים יותר מדי של התערובת במחבת; אתה תמיד יכול להוסיף עוד כמה גדילים. רק לוודא שאתה לא לגמרי לכסות את החלק התחתון של המחבת. קוק, מעודד את הגדילים החיצוניים לדבוק לאלה באמצע על ידי דרבון עם מרית, עד השחמה קלה בצד אחד; אל תתנו פנקייק להיות פריך מדי. הפעל ומבשל את הצד השני, ולאחר מכן לנקז על מגבות נייר ומפזרים מלח. אני חוזר, הוספת עוד שמן לפי הצורך (הם לא סופגים הרבה, אז אל תגזימו). lts הכי קל יש שני המחבתות הולך בבת אחת, ואל תהסס לעשות את זה כמה שעות מראש; רק לחמם את הצ ' יפס בתנור כפי שאתה מבשל את הסלמון.
באמצעות פומפיה הטובה ביותר שיש לך, לגרר מספיק של החלק הקטן השמורה של שורש סלרי לעשות 1 כף. גרגר מספיק סלרי לעשות 1 כף. מגררים מספיק של חזרת כדי להפוך 1 כף. שים בצד לרגע.
קלות להכות את הקרם; זה צריך להיות רך ועבה, אבל לא להחזיק אפילו שיא רך. מערבבים בירקות מגוררים, ואז מתבלים עם קאיין ומלח לפי הטעם. מערבבים 2 כפיות של מיץ לימון 2 כפות של עירית.
השתמש בסכין חיתוך או חיתוך כדי לחתוך את הסלמון בזווית 20 עד 30 לשנים עשר פרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים אותם במחבת צלייה רדודה ומפזרים אותם עם מלח, קאיין, ו 1/4 כוס כל אחד שמן זית הנותרים ומיץ לימון.
בואו לשבת בזמן שאתה מחממים את התנור ל 204°; להתהפך פעם אחת אחרי כ 5 דקות.
מניחים את הסלמון ואת המרינדה בתנור. צלי במשך כ 2 דקות, ואז להתהפך; צלי במשך 2 דקות נוספות או כך, עד הסלמון הוא חיוור מבחוץ אבל עדיין קצת ורוד בתוך.
מניחים חתיכת סלמון על כל אחד 4 צלחות, ואז לכסות אותו עם פנקייק תפוחי אדמה. חוזר, ביצוע 3 שכבות על כל צלחת.
מקשטים עם עירית טחון ומגישים עם קרם חזרת סלרי.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.