סלמון חמישה תבלינים עם כרישה בקלף
אם יש לכם כרישה, מקל קינמון, זרעי שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. סלמון וכרישה אפויים בקלף, תפוחי אדמה, כרישה, וגזר בקלף, ו סלמון קלף דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים במחבת קטנה על חום בינוני; לבשל במשך 1 דקה או עד ריחני.
להעביר תבלינים קלויים מטחנת תבלינים או מטחנת קפה; לטחון עד בסדר.
חותכים 4 (12 אינץ') ריבועים של נייר קלף.
מקום 1 פילה במרכז כל ריבוע.
מפזרים באופן שווה עם תערובת מלח ותבלינים; פילה העליון באופן שווה עם כרישה. קיפול נייר; חותם קצוות עם קפלים צרים.
מניחים מנות על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד נפוחות מעט השחמה.
מקום על צלחות; לחתוך פתוח.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.