סלמון יפני עם סובה יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה מן Andreas מתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, מירין, חבילות של אטריות סובה כוסמת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: אטריות סלמון סובה יפניות, שיפודי טופו יפניים על סובה, ו שרימפס יפני ואטריות סובה.
הוראות
1
מערבבים יחד את רוטב הסויה, סאקה, מירין ומרק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפני
2
שים שמן במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
שים את פילה הסלמון ב ולהפוך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
4
מפזרים שום וג ' ינג ' ר. לבשל במשך כ 5 דקות, עד התבלינים מתחילים חום ואת מבחוץ מתחיל להפוך ורוד חיוור, ואז להתהפך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5
יוצקים את הרוטב על הסלמון. מבשלים מעל חום בינוני, מכוסה, במשך כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודו
6
מפזרים פלפל טרי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
7
כאשר סלמון הוא אטום כל הדרך, להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מוסיפים אטריות מבושלות למחבת ומערבבים במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים אטריות על צלחות ומניחים סלמון על גבי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
מיונז, ועוד, לפי הצורך
10
מקשטים עם בצל ירוק טרי.משאבים
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
11
ויקיפדיה Soba*******************************************************************מקור: מותאם מתוך פרק של קורא כל הטבחים, רשת מזון
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.