סלמון לכה סויה קלוי במחבת
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב ופסקאטריה? סלמון מצופה סויה קלוי במחבת יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 428 קלוריות. מתכון זה משמש 4. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פילה סלמון, סאקה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה אדיר. נסו פילה סלמון לכה אדום קלוי איטי, תבנית גיליון אחת פרמזן סלמון קרום עם ברוקולי קלוי, ו סלמון לכה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מספיק כדי להכיל את הסלמון, מערבבים את הסאקה, רוטב הסויה, מירין ומיסו עד שהמיסו נמס.
מוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר, הכוסברה ופילה הסלמון. מכסים ומרינדים לפחות 20 דקות ועד 2 שעות במקרר.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל משני הצדדים.
מחממים את השמן במחבת טפלון אטומה לתנור על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את עור הסלמון כלפי מטה.
מכניסים את התבנית לתנור וצולים עד שהסלמון מבושל בינוני-נדיר, בערך 12 עד 15 דקות.
מגישים מעוטרים בעלי כוסברה וטריזי ליים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. גוף קל, נמוך טאנין אדום כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין]()
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"שרדונה אינדיאן וולס שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון ווהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו