קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

סלמון מבושל עם כמהין ושרימפס ברוטב שמנת

סלמון מבושל עם כמהין ושרימפס ברוטב שמנת
סלמון מבושל עם כמהין ושרימפס ברוטב שמנת נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פילה סלמון במרכז לחתוך, שרימפס בצדפים, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם רוטב שמנת חמוצה שמיר, שרימפס עלום עם רוטב טבילה חזרת שמנת חמוצה, ו סלמון מבושל עם רוטב אבוקדו.

הוראות

1
חותכים כל פגז שרימפס לאורכו יחד עם מספריים, משאיר את הקטע האחרון של פגז שלם, ואז devein שרימפס, שמירה על הקליפה במקום. יש לשטוף שרימפס יבש לטפוח, ואז מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2
מחממים חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז שרימפס sauté, מפנה פעם או פעמיים, עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר שרימפס וחמאה כדי מסננת להגדיר מעל קערה, וכאשר רק מגניב מספיק כדי להתמודד, שרימפס פגז (להשאיר פגז על קטע הזנב), הזמנת פגזים וחמאה. צ ' יל שרימפס, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להחזיר פגזים וחמאה למחבת ולהתחמם בקצרה לנוזל חמאה, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון יחד עם קוניאק ומים. Purée עד חלקה ככל האפשר, על 2 דקות. כוח תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה קטנה, להשליך מוצקים, ואז לצנן חמאת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קוניאקקוניאק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
תלתל כל פרוסת סלמון לעיגול, צדדים עור ב, ולקשור עם חוט כדי להחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
חותכים 48 (3/4-על ידי 1/16 אינץ') רצועות מן הכמהין ואת טחינה הנותרים, שומר נוזל אם באמצעות כמהין משומר.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
3
הפוך 6 חריצים מרווחים באופן שווה בחלק העליון של כל פרוסת סלמון עם קצה של סכין קטנה, דוחף רצועת כמהין לתוך כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מפזרים סלמון עם מלח וצינה על מגש, עטוף היטב בניילון נצמד, עד מוכן לצוד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מבשלים שאבלי עם שאלוט בסיר כבד 2 ליטר עד מופחת על 1/4 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבלישבלי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים שמנת וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך סיר כבד קטן אחר, לחיצה על והשלכת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים כמהין טחון וכל מיץ כמהין ורוטב מבשלים עד מופחת על 1 1/4 כוסות, על 5 דקות. מערבבים יחד arrowroot וקוניאק ולטפטף לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ArrowrootArrowroot
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קוניאקקוניאק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
חמאה תחתית של מחבת כבדה 12 אינץ עמוק ולסדר סלמון בו.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים 1 כוס יין ומספיק מים רק כדי לכסות את הדגים, ואז למעלה עם סיבוב של קלף בחמאה או נייר שעווה, בצד החמאה למטה. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ואז להפחית את החום ואת poach ב מבשלים חשוף עד סלמון הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות מחום הזמן מופעל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
העברה עם מרית מחוררת לצלחות ולהסיר מחרוזת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
בעוד דגים הוא ציד בלתי חוקי, לשלב רוטב שרימפס מבושל במחבת כבדה ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים חמאת שרימפס ומחבת מערבולת עד החמאה משולבת. רוטב העונה עם מלח ופלפל ומגישים עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.