קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

סלמון מבושל עם כמהין ושרימפס ברוטב שמנת

סלמון מבושל עם כמהין ושרימפס ברוטב שמנת
סלמון מבושל עם כמהין ושרימפס ברוטב שמנת נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פילה סלמון במרכז לחתוך, שרימפס בצדפים, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם רוטב שמנת חמוצה שמיר, שרימפס עלום עם רוטב טבילה חזרת שמנת חמוצה, ו סלמון מבושל עם רוטב אבוקדו.

הוראות

1
חותכים כל פגז שרימפס לאורכו יחד עם מספריים, משאיר את הקטע האחרון של פגז שלם, ואז devein שרימפס, שמירה על הקליפה במקום. יש לשטוף שרימפס יבש לטפוח, ואז מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2
מחממים חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז שרימפס sauté, מפנה פעם או פעמיים, עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להעביר שרימפס וחמאה כדי מסננת להגדיר מעל קערה, וכאשר רק מגניב מספיק כדי להתמודד, שרימפס פגז (להשאיר פגז על קטע הזנב), הזמנת פגזים וחמאה. צ ' יל שרימפס, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להחזיר פגזים וחמאה למחבת ולהתחמם בקצרה לנוזל חמאה, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון יחד עם קוניאק ומים. Purée עד חלקה ככל האפשר, על 2 דקות. כוח תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה קטנה, להשליך מוצקים, ואז לצנן חמאת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוניאקקוניאק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
תלתל כל פרוסת סלמון לעיגול, צדדים עור ב, ולקשור עם חוט כדי להחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
חותכים 48 (3/4-על ידי 1/16 אינץ') רצועות מן הכמהין ואת טחינה הנותרים, שומר נוזל אם באמצעות כמהין משומר.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
בשר טחוןבשר טחון
3
הפוך 6 חריצים מרווחים באופן שווה בחלק העליון של כל פרוסת סלמון עם קצה של סכין קטנה, דוחף רצועת כמהין לתוך כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מפזרים סלמון עם מלח וצינה על מגש, עטוף היטב בניילון נצמד, עד מוכן לצוד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מבשלים שאבלי עם שאלוט בסיר כבד 2 ליטר עד מופחת על 1/4 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבלישבלי
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים שמנת וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך סיר כבד קטן אחר, לחיצה על והשלכת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים כמהין טחון וכל מיץ כמהין ורוטב מבשלים עד מופחת על 1 1/4 כוסות, על 5 דקות. מערבבים יחד arrowroot וקוניאק ולטפטף לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ArrowrootArrowroot
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קוניאקקוניאק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
חמאה תחתית של מחבת כבדה 12 אינץ עמוק ולסדר סלמון בו.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים 1 כוס יין ומספיק מים רק כדי לכסות את הדגים, ואז למעלה עם סיבוב של קלף בחמאה או נייר שעווה, בצד החמאה למטה. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ואז להפחית את החום ואת poach ב מבשלים חשוף עד סלמון הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות מחום הזמן מופעל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
העברה עם מרית מחוררת לצלחות ולהסיר מחרוזת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
בעוד דגים הוא ציד בלתי חוקי, לשלב רוטב שרימפס מבושל במחבת כבדה ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים חמאת שרימפס ומחבת מערבולת עד החמאה משולבת. רוטב העונה עם מלח ופלפל ומגישים עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.