סלמון מבושל עם כמהין ושרימפס ברוטב שמנת
סלמון מבושל עם כמהין ושרימפס ברוטב שמנת נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פילה סלמון במרכז לחתוך, שרימפס בצדפים, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם רוטב שמנת חמוצה שמיר, שרימפס עלום עם רוטב טבילה חזרת שמנת חמוצה, ו סלמון מבושל עם רוטב אבוקדו.
הוראות
חותכים כל פגז שרימפס לאורכו יחד עם מספריים, משאיר את הקטע האחרון של פגז שלם, ואז devein שרימפס, שמירה על הקליפה במקום. יש לשטוף שרימפס יבש לטפוח, ואז מפזרים מלח.
מחממים חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז שרימפס sauté, מפנה פעם או פעמיים, עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות.
להעביר שרימפס וחמאה כדי מסננת להגדיר מעל קערה, וכאשר רק מגניב מספיק כדי להתמודד, שרימפס פגז (להשאיר פגז על קטע הזנב), הזמנת פגזים וחמאה. צ ' יל שרימפס, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
להחזיר פגזים וחמאה למחבת ולהתחמם בקצרה לנוזל חמאה, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון יחד עם קוניאק ומים. Purée עד חלקה ככל האפשר, על 2 דקות. כוח תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה קטנה, להשליך מוצקים, ואז לצנן חמאת שרימפס.
תלתל כל פרוסת סלמון לעיגול, צדדים עור ב, ולקשור עם חוט כדי להחזיק את צורתו.
חותכים 48 (3/4-על ידי 1/16 אינץ') רצועות מן הכמהין ואת טחינה הנותרים, שומר נוזל אם באמצעות כמהין משומר.
הפוך 6 חריצים מרווחים באופן שווה בחלק העליון של כל פרוסת סלמון עם קצה של סכין קטנה, דוחף רצועת כמהין לתוך כל חריץ.
מפזרים סלמון עם מלח וצינה על מגש, עטוף היטב בניילון נצמד, עד מוכן לצוד.
מבשלים שאבלי עם שאלוט בסיר כבד 2 ליטר עד מופחת על 1/4 כוס, על 15 דקות.
מוסיפים שמנת וחוזרים לרתיחה.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך סיר כבד קטן אחר, לחיצה על והשלכת שאלוט.
מוסיפים כמהין טחון וכל מיץ כמהין ורוטב מבשלים עד מופחת על 1 1/4 כוסות, על 5 דקות. מערבבים יחד arrowroot וקוניאק ולטפטף לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים במלח ופלפל.
חמאה תחתית של מחבת כבדה 12 אינץ עמוק ולסדר סלמון בו.
מוסיפים 1 כוס יין ומספיק מים רק כדי לכסות את הדגים, ואז למעלה עם סיבוב של קלף בחמאה או נייר שעווה, בצד החמאה למטה. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ואז להפחית את החום ואת poach ב מבשלים חשוף עד סלמון הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות מחום הזמן מופעל.
העברה עם מרית מחוררת לצלחות ולהסיר מחרוזת.
בעוד דגים הוא ציד בלתי חוקי, לשלב רוטב שרימפס מבושל במחבת כבדה ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מוסיפים חמאת שרימפס ומחבת מערבולת עד החמאה משולבת. רוטב העונה עם מלח ופלפל ומגישים עם סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.