סלמון מוקפץ עם אטריות קישואים וקולי פלפל אדום
סלמון מוקפץ עם אטריות זוקיני וקולי פלפל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קולה עם פלפל, מיץ ליים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו תפוח מוקפץ, בצל ופלפל, גבינה מותכת עם בצל מטוגן ופלפל, ו פפריקה צרובה סלמון עם מחית גזר-ג'ינג'ר וקולון פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
הכן קולי פלפל אדום; להפריש. פרוס קישואים לאורך לרצועות בעובי 1/4 אינץ', לעצור בחלק הפנימי של הקישואים המכילים את הזרעים; להשליך חלקים באמצע.
חותכים רצועות לאורכו לתוך ארוך, דק "אטריות"; להפריש.
מערבבים מיץ ליים ו 4 מרכיבים הבאים (מיץ ליים דרך שום) בקערה קטנה. לשפשף סלמון עם תערובת מיץ. לדלות סלמון בקמח. ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סלמון; לטגן 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר סלמון ממחבת. להפריש; להתחמם.
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת.
להוסיף אטריות קישואים; לטגן 4 דקות או עד נבול, לזרוק בעדינות.
כפית פלפל אדום על גבי 6 צלחות הגשה. למעלה עם אטריות קישואים וסלמון.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ופלפל טחון טרי, אם תרצה בכך.