סלמון מוקפץ עם בטטה, פפאיה רוגייל וקוסקוס ישראלי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 806 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל, שמן זית, פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו קוסקוס ישראלי עם בטטה, סלמון עם קוסקוס ישראלי קלוי, ו סלמון עם רוטב דובדבנים וקוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הבצל, זנגביל, עגבניות, פפאיה, שום, בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
עגבנייה
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
פפאיה
2
מוסיפים מיץ לימון או ליים, חומץ יין אדום, 1/8 כוס שמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
מיץ ליים
שמן זית
פלפל
לימון
מלח
3
מערבבים את זה 2 עד 3 שעות לפני ההגשה, ולתת לעמוד, מכוסה, אבל לא במקרר.
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
כדי להפוך את הקוסקוס: למלא סיר על 3/4 מלא עם מים, קצת מלח, ואז קצת זעפרן עבור צבע. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים כ 2 דקות. לשטוף את הקוסקוס עם מים קרים לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
זעפרן
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מסננים את בטטה וקישואים ולהוסיף לקוסקוס. מערבבים את הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
פלפל אדום
קוסקוס
קישואים
7
מחממים את החמאה במחבת קטנה ומטגנים את פטריות השיטאקה עם השום, הבצל והכמון. כאשר הפטריות רכות, מוסיפים את התערובת לקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
פטריות
קוסקוס
חמאה
שום
כמון
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מניחים את הקוסקוס בתבנית אפייה וחמים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
9
מתבלים סלמון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סלמון
10
מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את פילה הסלמון למשך 1 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מגישים את הסלמון על מיטה של קוסקוס. תעמיס את העוגייה על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
סלמון
12
מקשטים באורכים של ספגטי מטוגן, כך שהם מגיעים מן הסלמון.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.