סלמון מזוגג דבש בלסמי
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 31 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, בזיליקום, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלמון מזוגג בלסמי ודבש עם אספרגוס לימון, סלמון מזוגג בלסמי-דבש-חרדל קל, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף ירקות; לבשל 2 דקות., ערבוב מדי פעם. ירקות כפית לצד אחד של מחבת.
הוסף דגים, צדדים בשר למטה, לצד השני של המחבת; כיסוי. מבשלים על אש בינונית 4 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
להעביר דגים וירקות לצלחת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים רוטב ודבש למחבת; מבשלים ומערבבים 30 שניות. או עד מחומם דרך.
יוצקים תערובת רוטב על דגים. ירקות למעלה עם גבינה ובזיליקום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.