סלמון מזוגג מייפל דרום מערב עם סלסה אננס
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלמון מזוגג מייפל עם סלסה אננס, סלמון מזוגג מייפל עם אננס, ו סלמון מזוגג אדר w / אננס.
הוראות
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' מהחלק העליון של התנור ולחמם מראש את המטגן. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום וריסוס עם תרסיס בישול שאינו מקל.הפוך את סלסה אננס על ידי שילוב כל החומרים בקערה קטנה. תניח בצד.
מערבבים את הפפריקה, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, כמון, סוכר ומלח כשר יחד בקערה קטנה.
מניחים את פילה הסלמון על גיליון אפייה מוכן ומפזרים באופן שווה עם תערובת התבלינים. לצלות במשך 5-6 דקות, או עד כמעט עשה.
הסר את המחבת מהתנור ומברשת את הפילה באופן שווה עם סירופ מייפל. לצלות עוד דקה אחת.
להעביר את פילה סלמון צלחות העליון עם סלסה אננס.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.