קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

סלמון מזוגג מייפל דרום מערב עם סלסה אננס

סלמון מזוגג מייפל דרום מערב עם סלסה אננס
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלמון מזוגג מייפל עם סלסה אננס, סלמון מזוגג מייפל עם אננס, ו סלמון מזוגג אדר w / אננס.

הוראות

1
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' מהחלק העליון של התנור ולחמם מראש את המטגן. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום וריסוס עם תרסיס בישול שאינו מקל.הפוך את סלסה אננס על ידי שילוב כל החומרים בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את הפפריקה, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, כמון, סוכר ומלח כשר יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את פילה הסלמון על גיליון אפייה מוכן ומפזרים באופן שווה עם תערובת התבלינים. לצלות במשך 5-6 דקות, או עד כמעט עשה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
הסר את המחבת מהתנור ומברשת את הפילה באופן שווה עם סירופ מייפל. לצלות עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
להעביר את פילה סלמון צלחות העליון עם סלסה אננס.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.