סלמון מזוגג מייפל עם כרוב ניצנים קלוי
סלמון מזוגג מייפל עם כרוב ניצנים קלויים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-346 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם חרדל מלא, מלח כשר ופלפל, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 46 דקות. מתכונים דומים: סלמון מזוגג מייפל וחרדל עם כרוב ניצנים קלוי, כרוב ניצנים קלוי בזיגוג לימון ואדר, ו מיץ מייפל מזוגג מעדן קלוי וכרוב ניצנים.
הוראות
מחממים תנור ל 450 F, עם המדפים בשלישים העליונים והתחתונים. על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את כרוב ניצנים ובצל עם שמן, כפית מלח, ופלפל כפית. צלי על המדף התחתון, זורק פעם אחת, עד הזהב ומכרז, 15 עד 20 דקות.בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד את סירופ מייפל, חרדל, וכפית כל מלח ופלפל. לאחר שהירקות מבושלים במשך 12 דקות, מניחים את הסלמון על תבנית אפייה שנייה, ומברישים אותו בתערובת האדר. צלי על המדף העליון עד אטום לאורך, 6 עד 8 דקות.
מגישים את הסלמון עם הירקות ופלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.