מנגו וקלמנסי סלמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 3 . אם יש לכם מלח, עוף תאילנדי צ'ילה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תה ג'ינג'ר דבש Calamansi, Sinigang na Hipon sa Calamansi, ו המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): "טנדורי" סלמון מנגו (מתכונים דומים).
אופים במשך 20 דקות או עד הסלמון הוא מלא cooked.My מחשבות: כל כך התרגשתי לזכות בקופסת קלמנסי מחבר בלוגר מזון. החיים באוקיינוס האטלנטי אנחנו לא מקבלים כמה הדרים אקזוטיים יותר שם בחוץ. אני כבר מת לנסות קלמנסי לאחר קריאת מה שנראה כמו עשרות ספרי בישול פיליפיניים ומשתמש עד חצי בקבוק רוטב סויה קלמנסי. ספרי הבישול תמיד אומרים שאתה יכול פשוט להשתמש סיד או לימון (או משולבת של השניים) אבל אני באמת רוצה לנסות את הדבר האמיתי. כפי שמתברר, calamansi טעם יותר כמו שילוב בין קלמנטינה קומקווט. בסופו של דבר זה גם היה זיווג נהדר עם מנגו. הטרופיות המתוקות הדגישו את תו הפרחים השמנתי במנגו קנט שלי. הגשת שני על סלמון אולי נראה קצת יוצא דופן אבל זה עובד, הסלמון נשאר רך ולח ולוקח על טעם פירותי עדין. המנגו המבושל היה טעים גם כן. אני צריכה להכניס עוד פירות לארוחות הערב שלי! בסך הכל, טעימות טריות, צלחת קלה אך מרשימה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.