קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

סלמון מנגו וקלמנסי

סלמון מנגו וקלמנסי
מנגו וקלמנסי סלמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 3 . אם יש לכם מלח, עוף תאילנדי צ'ילה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תה ג'ינג'ר דבש Calamansi, Sinigang na Hipon sa Calamansi, ו המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): "טנדורי" סלמון מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
2 1/2 lb salmon1 בצל, sliced1 דק / 4 כוס calamansi juice1 מנגו בשלים גדול, לחתוך strips3 ציפור תאילנדית צ' ילה, sliced2 1/2 כפות קוקוס vinegar1 1/2 כפות oilsaltpepper זית
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
לקרוע את אורך של רדיד על פי שניים אורך הדגים שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מניחים על תבנית אפייה, ומשאירים רק מספיק כדי לכסות את המחבת על המחבת והשאר מתעופפים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים טבעות בצל בשכבה אחת על נייר, על אורך הדגים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מניחים את הדג, צד העור למטה, על הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
שכבת המנגו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
7
מפזרים באופן שווה עם טבעות פלפל צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
8
יוצקים את המיץ וחומץ מעל הדג.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מפזרים מלח ופלפל ואז טפטוף עם שמן זית. מקפלים את רדיד מעל crimp סגור על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
אופים במשך 20 דקות או עד הסלמון הוא מלא cooked.My מחשבות: כל כך התרגשתי לזכות בקופסת קלמנסי מחבר בלוגר מזון. החיים באוקיינוס האטלנטי אנחנו לא מקבלים כמה הדרים אקזוטיים יותר שם בחוץ. אני כבר מת לנסות קלמנסי לאחר קריאת מה שנראה כמו עשרות ספרי בישול פיליפיניים ומשתמש עד חצי בקבוק רוטב סויה קלמנסי. ספרי הבישול תמיד אומרים שאתה יכול פשוט להשתמש סיד או לימון (או משולבת של השניים) אבל אני באמת רוצה לנסות את הדבר האמיתי. כפי שמתברר, calamansi טעם יותר כמו שילוב בין קלמנטינה קומקווט. בסופו של דבר זה גם היה זיווג נהדר עם מנגו. הטרופיות המתוקות הדגישו את תו הפרחים השמנתי במנגו קנט שלי. הגשת שני על סלמון אולי נראה קצת יוצא דופן אבל זה עובד, הסלמון נשאר רך ולח ולוקח על טעם פירותי עדין. המנגו המבושל היה טעים גם כן. אני צריכה להכניס עוד פירות לארוחות הערב שלי! בסך הכל, טעימות טריות, צלחת קלה אך מרשימה.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
KumquatKumquat
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.