סלמון מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 386 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפלים, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Smelts בריח ועישן, דבש-ברן ועוף מעושן, ו תפוח-בריין ועוף מעושן.
הוראות
בשקית גדולה לאחסון מזון פלסטיק רב חובה, מערבבים סוכר, מלח, קליפת תפוז, בצל, פלפל ומים 4 כוסות. אטמו את השקית וסחטו כדי לערבב עד שסוכר ומלח יתמוססו.
מניחים סלמון בשקית מי מלח; שקית חותם. מקררים לפחות 3 שעות אבל לא יותר מ 4 שעות.
מכסים גושי עץ במים; משרים לפחות 30 דקות.
מסננים חתיכות עץ. הכן וחום מעשן באמצעות גושי עץ והוספת מים למחבת מים בעקבות הוראות היצרנים.
בינתיים, להסיר סלמון מ מלח; להשליך מלח. סלמון ספוג יבש עם מגבות נייר.
צחצח את שני צידי הסלמון בשמן.
מניחים סלמון, צד העור למטה.
מניחים סלמון, צד עור למטה, על מדף גריל העליון במעשן. לכסות ולעשן על 1 שעה או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג. אם העישון מפסיק, להוסיף נתחי עץ נוספים דרך הדלת הצדדית של מעשן.
מניחים סלמון, צד עור למעלה, על נייר כסף. לקלף את העור מן הדגים ולהשליך. השתמש בנייר כסף כדי להפוך דגים על מגש הגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.