סלמון מעושן ואבוקדו
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית פסקאטרית? שכבת סלמון מעושן ואבוקדו יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 386 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 16 אוהדים. אם יש לכם אבוקדו, עירית, ווסאבי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 86%. הציון הזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלמון מעושן ואבוקדו, טרטין אבוקדו סלמון מעושן, ו סלמון מעושן וסושי אבוקדו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הניחו תבנית טבעת בגודל 3 אינץ ' על צלחת.
שכבה 2 עד 3 חתיכות סלמון בתבנית.
מפזרים מלח ופלפל על סלמון.
מפזרים מעט ויניגרט שמפניה מעל הסלמון ומעליהם קרוטונים. מקלפים ופורסים את האבוקדו לקוביות בגודל 1/4 אינץ'. סוחטים מיץ לימון מעל אבוקדו כדי למנוע שינוי צבע; זה גם יחמיא לטעמי המנה.
מוסיפים מעט ווסאבי לאבוקדו וזורקים בעדינות.
מניחים 3 עד 4 פרוסות מהאבוקדו על גבי הסלמון. חזור על שכבות 1 יותר זמן.
מסירים את תבנית הטבעת ומקשטים את החלק העליון בחתיכת עירית קטנה. חזור על הפעולה כדי ליצור בסך הכל 4 שכבות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון מעושן בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פופי מונטריי פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![פופי מונטריי פינו נואר]()
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.