סלמון מעושן וכריכי תה בצל ירוק
סלמון מעושן וסנדוויצ'ים בצל ירוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d' oeuvre שלך. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, סלמון, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו סלמון מעושן וכריכי תה בצל ירוק, סלמון מעושן וכריכי תה בצל ירוק, ו פנקייק תפוחי אדמה בצל ירוק וכריכים סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט שומשום על חום מתון, רועד את המחבת, עד הזהב אור, על 2 דקות.
במעבד מזון, לשלב את הסלמון, ווסאבי, ג ' ינג ' ר וfrache crme והדופק עד חלקה.
מעבירים לקערה. מחק את המעבד.
מוסיף את גבינת שמנת, בצל ירוק וגרסתו למעבד ומחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל לבן.
באמצעות מרית קטנה, מורחים כף קטנה של גבינת שמנת בצל ירוק על כל אחד 3 פרוסות לחם.
מורחים כף קטנה של תערובת הסלמון על כל אחד 2 פרוסות לחם. ערם את הלחם, מתחיל ומסתיים בשכבת בצל ירוק; למעלה הערימה עם פרוסת לחם פשוטה ולחץ כדי לסגור. חזור עם הלחם הנותר, גבינת שמנת בצל ירוק ותערובת סלמון כדי ליצור ערימות כריך 4.
באמצעות סכין משונן חדה, לקצץ את הקרום.
מורחים גבינת שמנת בצל ירוק על הצד הארוך של כל חצי כריך, ולאחר מכן לטבול את הצדדים הארוכים לתוך זרעי שומשום קלוי, לחיצה על המעיל.
חותכים כל כריך חצי לתוך 4 כריכים קטנים יותר, עוזב צד 1 מצופה זרעי שומשום.
תעביר את הכריכים לצלחת ותגיש.
הפוך קדימה: הכריכים חצויים ניתן לכסות עם מגבת נייר לחות קלות לעטוף פלסטיק בקירור לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני חיתוך לתוך כריכים קטנים והגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.