סלמון מעושן ומטבל שעועית עם פיטאס פריך
סלמון מעושן ומטבל שעועית עם פיטאס פריך הוא pescatarian מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמיר, יוגורט יווני, פיטה לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון מעושן עם שאלוט פריך ושמנת מקוררת, מטבל סלמון מעושן, ו מטבל סלמון מעושן.
הוראות
עצה את השעועית לתוך מעבד מזון עם יוגורט להתמזג עד חלקה.
מוסיף את הסלמון ואת הדופק, שמירה על הסלמון די עבה. עצה לתוך קערה ומערבבים בשמיר, מיץ לימון ותבלינים. זה יכול להיות מורכב עד יום קדימה.
עבור pittas, מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
קרע את הפיטות על 2 מגשי אפייה.
טפטוף עם נייר ומפזרים מלח ים ושמיר.
אופים במשך 7 דקות עד קריספ. אלה יכולים להתבצע יום קדימה או רק לפני ההגשה.
לאחר pittas התקרר, לארוז אותם ואת לטבול לתוך מיכלים קשיחים נפרדים. להעביר את הצנון ארוז בקרח כדי לשמור אותם פריך.
שים את קערת המטבל על מגש ולהקיף עם פיטה.
מגישים את הצנון הקר בנפרד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.