קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

סלמון מעושן ומטבל שעועית עם פיטאס פריך

סלמון מעושן ומטבל שעועית עם פיטאס פריך
סלמון מעושן ומטבל שעועית עם פיטאס פריך הוא pescatarian מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמיר, יוגורט יווני, פיטה לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון מעושן עם שאלוט פריך ושמנת מקוררת, מטבל סלמון מעושן, ו מטבל סלמון מעושן.

הוראות

1
עצה את השעועית לתוך מעבד מזון עם יוגורט להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיף את הסלמון ואת הדופק, שמירה על הסלמון די עבה. עצה לתוך קערה ומערבבים בשמיר, מיץ לימון ותבלינים. זה יכול להיות מורכב עד יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
עבור pittas, מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
קרע את הפיטות על 2 מגשי אפייה.
5
טפטוף עם נייר ומפזרים מלח ים ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
6
אופים במשך 7 דקות עד קריספ. אלה יכולים להתבצע יום קדימה או רק לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לאחר pittas התקרר, לארוז אותם ואת לטבול לתוך מיכלים קשיחים נפרדים. להעביר את הצנון ארוז בקרח כדי לשמור אותם פריך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
שים את קערת המטבל על מגש ולהקיף עם פיטה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מגישים את הצנון הקר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.