קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

סלמון מעושן למחצה של טורונדל עם מרק תפוחים

סלמון מעושן למחצה של טורונדל עם מרק תפוחים
סלמון מעושן למחצה של טורונדל עם מרק תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, פילה סלמון במרכז לחתוך, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סיידר תפוחים נרפא סלמון מעושן, סלמון מעושן עם תפוח - קרם חזרת ולחם שחור, ו סלמון מעושן חם עם סלט תפוחים, דובדבנים מיובשים, אגוזי לוז וירקות ויניגרט סיידר תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את שבבי העץ במים חמים כדי לכסות במשך 20 דקות, ולאחר מכן לנקז. להדליק אש פחם קטנה או להכין מעשן stovetop בעקבות הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2
מוסיף את הצ ' יפס וחום עד עישון. מתבלים את פילה הסלמון משני הצדדים במלח ופלפל לבן ומניחים אותם על המדף. כיסוי ועשן במשך כ 10 דקות, או עד ריחני אבל עדיין נדיר מאוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
תעביר את הסלמון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מחממים מחבת nonstick גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הסלמון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה ובקושי מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
הסר מהחום ולשמור על חום.
7
בינתיים, מיץ התפוחים של סבתא סמית. בסיר קטן, להביא את מיץ התפוחים לרתיחה. על אש נמוכה, להקציף ב 4 כפות של החמאה והחרדל עד incorporated. מסננים את מרק התפוח דרך מסננת בסדר, להחזיר אותו לסיר ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בקערה גדולה מערבביםבקערה גדולה מערבבים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לשימור,לשימור,
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
ממיסים את 1/2 כף החמאה הנותרת במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את יורה אפונה ושום ומבשלים על אש גבוהה, משליך, עד נבול, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים ל-4 צלחות מרק רדודות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונה יורהאפונה יורה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
10
מסדרים את הסלמון על יורה אפונה העליון כל פילה עם מנה קטנה של קוויאר. לפזר את התפוחים julienned מסביב ומקשטים עם נבטי daikon.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה
לשימור,לשימור,
קוויארקוויאר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
11
לטאטא את מרק התפוח מעל חום גבוה עד קצף, ואז לשפוך אותו סביב הסלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
לשימור,לשימור,
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.