סלמון מעושן קרם Fraîche טארט עם קרום דוחן תירס מ ' בקרים שלמים תבואה
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, קמח רגיל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון מעושן קרם Fraîche טארט, עוגת פירות אגוזים עם אפרסקים וקרם פרש (ללא דגנים), ו סלמון מעושן חם עם טרגון קרם פרש.
הוראות
כדי להכין את הקרום: חמאה מחבת 9 אינץ 'טארט עם צדדים 1 אינץ' ו תחתון נשלף. באמצעות מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק יחד את קמח התירס, קמח, ומלח.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה (לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך כדי לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים).
מוסיפים מי קרח 1 כף בכל פעם ודופק עד שהבצק מתחיל להיראות כמו חול רטוב וגושי. זה מוכן אם חתיכה קטנה מחזיקה יחד כאשר לחצה בין האצבעות. אם זה עדיין נראה מתפורר מדי, להוסיף עוד מים, 1 כפית בכל פעם. הופכים את הבצק לקערה גדולה ומערבבים בדוחן בעזרת מזלג. לחץ על הבצק באופן שווה לתחתית ולמעלה את הצדדים של המחבת מוכן. צ ' יל במקרר לפחות 1 שעה ועד 1 יום.
מניחים את הקרום מוכן על תבנית אפייה קטנה להעברה קלה מהתנור וממנו.
אופים את הקרום במשך 15 דקות כדי לייבש מעט את החלק העליון, כך שהוא לא יקבל רטוב כאשר אתה מוסיף את המילוי הרטוב. בינתיים, להכין את המילוי.
כדי להכין את המילוי: במחבת sauté קטנה על חום בינוני, לחמם את שמן הזית ו sauté שאלוט עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מוסיף את השום ואת sauté במשך 1 דקה נוספת.
הסר מהחום. בקערה, לטאטא יחד את החלב, קרם fraîche, ביצים, צלפים, שמיר, מלח ופלפל לעשות פודינג.
כדי להרכיב ולאפות את הטארט: כפית את תערובת שאלוט בשכבה זוגית על החלק התחתון של הקרום; לסדר את הסלמון על פני החלק העליון באופן שווה.
אופים ב 191° עד העליון הוא חום זהוב ואת המילוי מוגדר, 30 עד 35 דקות.
בואו מגניב במשך 15 עד 20 דקות. Unmold טארט על מגש הגשה לשרת חם או בטמפרטורת החדר. אם יש לך שאריות, לכסות ולקרר עד 3 ימים.
הפוך קדימה: אתה יכול לאפות את הקרום יום קדימה כך למחרת אתה פשוט לטאטא יחד את המילוי, פופ טארט בתנור, ומגישים. אם הולכים בדרך זו, לקרר את הקרום prebaked, מכוסה בניילון נצמד. אתה יכול גם לאפות את כל טארט עד 1 יום מראש ולאפשר לו להתקרר, ואז לקרר אותו, מכוסה. כדי לשרת, לחמם בתנור 149° עד התחמם, 12 עד 15 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה השמורה של Elway 7cellars. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה שמורת 7cellars Elway]()
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.