קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון מעושן קרם Fraîche טארט עם קרום דוחן תירס מ ' בקרים שלמים תבואה

סלמון מעושן קרם Fraîche טארט עם קרום דוחן תירס מ ' בקרים שלמים תבואה
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, קמח רגיל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון מעושן קרם Fraîche טארט, עוגת פירות אגוזים עם אפרסקים וקרם פרש (ללא דגנים), ו סלמון מעושן חם עם טרגון קרם פרש.

הוראות

1
כדי להכין את הקרום: חמאה מחבת 9 אינץ 'טארט עם צדדים 1 אינץ' ו תחתון נשלף. באמצעות מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק יחד את קמח התירס, קמח, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה (לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך כדי לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים מי קרח 1 כף בכל פעם ודופק עד שהבצק מתחיל להיראות כמו חול רטוב וגושי. זה מוכן אם חתיכה קטנה מחזיקה יחד כאשר לחצה בין האצבעות. אם זה עדיין נראה מתפורר מדי, להוסיף עוד מים, 1 כפית בכל פעם. הופכים את הבצק לקערה גדולה ומערבבים בדוחן בעזרת מזלג. לחץ על הבצק באופן שווה לתחתית ולמעלה את הצדדים של המחבת מוכן. צ ' יל במקרר לפחות 1 שעה ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דוחןדוחן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים את הקרום מוכן על תבנית אפייה קטנה להעברה קלה מהתנור וממנו.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים את הקרום במשך 15 דקות כדי לייבש מעט את החלק העליון, כך שהוא לא יקבל רטוב כאשר אתה מוסיף את המילוי הרטוב. בינתיים, להכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
כדי להכין את המילוי: במחבת sauté קטנה על חום בינוני, לחמם את שמן הזית ו sauté שאלוט עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיף את השום ואת sauté במשך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
הסר מהחום. בקערה, לטאטא יחד את החלב, קרם fraîche, ביצים, צלפים, שמיר, מלח ופלפל לעשות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
כדי להרכיב ולאפות את הטארט: כפית את תערובת שאלוט בשכבה זוגית על החלק התחתון של הקרום; לסדר את הסלמון על פני החלק העליון באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
יוצקים בתערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
12
אופים ב 191° עד העליון הוא חום זהוב ואת המילוי מוגדר, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
בואו מגניב במשך 15 עד 20 דקות. Unmold טארט על מגש הגשה לשרת חם או בטמפרטורת החדר. אם יש לך שאריות, לכסות ולקרר עד 3 ימים.
14
הפוך קדימה: אתה יכול לאפות את הקרום יום קדימה כך למחרת אתה פשוט לטאטא יחד את המילוי, פופ טארט בתנור, ומגישים. אם הולכים בדרך זו, לקרר את הקרום prebaked, מכוסה בניילון נצמד. אתה יכול גם לאפות את כל טארט עד 1 יום מראש ולאפשר לו להתקרר, ואז לקרר אותו, מכוסה. כדי לשרת, לחמם בתנור 149° עד התחמם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה השמורה של Elway 7cellars. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.