קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון מעושן קרם Fraîche טארט עם קרום דוחן תירס מ ' בקרים שלמים תבואה

סלמון מעושן קרם Fraîche טארט עם קרום דוחן תירס מ ' בקרים שלמים תבואה
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, קמח רגיל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סלמון מעושן קרם Fraîche טארט, עוגת פירות אגוזים עם אפרסקים וקרם פרש (ללא דגנים), ו סלמון מעושן חם עם טרגון קרם פרש.

הוראות

1
כדי להכין את הקרום: חמאה מחבת 9 אינץ 'טארט עם צדדים 1 אינץ' ו תחתון נשלף. באמצעות מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק יחד את קמח התירס, קמח, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה (לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך כדי לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים מי קרח 1 כף בכל פעם ודופק עד שהבצק מתחיל להיראות כמו חול רטוב וגושי. זה מוכן אם חתיכה קטנה מחזיקה יחד כאשר לחצה בין האצבעות. אם זה עדיין נראה מתפורר מדי, להוסיף עוד מים, 1 כפית בכל פעם. הופכים את הבצק לקערה גדולה ומערבבים בדוחן בעזרת מזלג. לחץ על הבצק באופן שווה לתחתית ולמעלה את הצדדים של המחבת מוכן. צ ' יל במקרר לפחות 1 שעה ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דוחןדוחן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את הקרום מוכן על תבנית אפייה קטנה להעברה קלה מהתנור וממנו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים את הקרום במשך 15 דקות כדי לייבש מעט את החלק העליון, כך שהוא לא יקבל רטוב כאשר אתה מוסיף את המילוי הרטוב. בינתיים, להכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כדי להכין את המילוי: במחבת sauté קטנה על חום בינוני, לחמם את שמן הזית ו sauté שאלוט עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את השום ואת sauté במשך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
9
הסר מהחום. בקערה, לטאטא יחד את החלב, קרם fraîche, ביצים, צלפים, שמיר, מלח ופלפל לעשות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
כדי להרכיב ולאפות את הטארט: כפית את תערובת שאלוט בשכבה זוגית על החלק התחתון של הקרום; לסדר את הסלמון על פני החלק העליון באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
יוצקים בתערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12
אופים ב 191° עד העליון הוא חום זהוב ואת המילוי מוגדר, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בואו מגניב במשך 15 עד 20 דקות. Unmold טארט על מגש הגשה לשרת חם או בטמפרטורת החדר. אם יש לך שאריות, לכסות ולקרר עד 3 ימים.
14
הפוך קדימה: אתה יכול לאפות את הקרום יום קדימה כך למחרת אתה פשוט לטאטא יחד את המילוי, פופ טארט בתנור, ומגישים. אם הולכים בדרך זו, לקרר את הקרום prebaked, מכוסה בניילון נצמד. אתה יכול גם לאפות את כל טארט עד 1 יום מראש ולאפשר לו להתקרר, ואז לקרר אותו, מכוסה. כדי לשרת, לחמם בתנור 149° עד התחמם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה השמורה של Elway 7cellars. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.