סלמון מעושן קרפ טורט
והוא יספק כ 16 מנות. אם 50 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קרפ טורט סלמון מעושן עשוי להיות יוצא מן הכלל pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם חלב, גבינת שמנת, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופלה סלמון מעושן, מתאבנים קרפ סלמון וגבינת שמנת, ו קל ברי מעושן Lox Torte (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרפים, מערבבים את קמח החיטה המלאה, קמח לכל מטרה, ומלח יחד בקערה בינונית.
לטאטא את החלב, ביצים, וחמאה מומסת יחד בקערה קטנה.
יוצקים חצי מתערובת החלב לתערובת הקמח ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את תערובת החלב הנותרת וממשיכים לטאטא עד שהבלילה חלקה לחלוטין. מסננים את הבלילה דרך מסננת בסדר-mesh.
תן את שאר הבלילה במשך חצי שעה לפני הבישול.
מחממים מחבת קרפ או מחבת sauté nonstick 7 אינץ ' או מחבת על חום גבוה בינוני. לרסס את המחבת בקלילות עם שמן בישול או מברשת עם חמאה מומסת.
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך הצד של המחבת מערבולת כדי מעיל התחתון, ויוצרים שכבה דקה. מבשלים עד בועות להופיע על פני השטח של קרפ ואת הקצוות מתחילים חום קל. הפוך את הקרפ באמצעות מרית. מבשלים את הצד השני במשך כ 10 שניות ולהפוך את הקרפ על המגש מוכן להתקרר. המשך בישול קרפים עד כל הבלילה משמשת. אתה צריך 11 קרפים (ראה הערה).
כדי להכין את המילוי, בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב, לעבד את גבינת שמנת עד חלקה, על 30 שניות. לגרד את הקערה עם מרית גומי ולהוסיף בצל ירוק, צלפים, מיץ לימון, חלב, סלמון. לעבד עוד 15 שניות, ואז לגרד את הקערה עם מרית גומי שוב. להתמזג עוד 10 שניות או עד התערובת נראית חלקה למדי. מחלקים את המילוי לתוך 10 מנות, כל אחד על 2 כפות ערמות.
מניחים קרפ על צלחת הגשה ולהפיץ חלק אחד של מילוי לחלוטין ובאופן שווה על פני השטח שלה עם מרית קיזוז מתכת או האחורי של כף. למעלה עם קרפ אחר בזהירות להפיץ חלק נוסף של מילוי על גבי, וודא שאתה להפיץ את הקצוות. המשך עד שכל המילוי והקרפס נערמים, ומסתיים בקרפ רגיל למעלה. מכסים את הטורט עם סרט פלסטיק וצינה לפחות 1/2 שעה לפני חיתוך והגשה.
חותכים את הטורט לחתיכות קטנות עם סכין חדה. נקה את הסכין בין החתכים כדי לעשות מראה מסודר פרוס. כל החלקים הנותרים של torte יכול להיות עטוף בחוזקה עם סרט פלסטיק מאוחסן במקרר עד 1 שבוע.
הקרפים והמילוי יכולים להתבצע יום קדימה ומקורר.
בואו המילוי לבוא לטמפרטורת החדר ולהרכיב לפי ההוראות.
מתוך אפייה מתובלת: מתכונים חמים ומעוררי השראה למאפים פריכים, מתפוררים וקשקושים. טקסט זכויות יוצרים © 2009 By Mary Cech; photographs copyright © 2009 by Noel Barnhurst. Published by Chronicle Books LLC.