קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

סלמון מעושן קרפ טורט

סלמון מעושן קרפ טורט
והוא יספק כ 16 מנות. אם 50 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קרפ טורט סלמון מעושן עשוי להיות יוצא מן הכלל pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם חלב, גבינת שמנת, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופלה סלמון מעושן, מתאבנים קרפ סלמון וגבינת שמנת, ו קל ברי מעושן Lox Torte (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הקרפים, מערבבים את קמח החיטה המלאה, קמח לכל מטרה, ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
קרפיםקרפים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לטאטא את החלב, ביצים, וחמאה מומסת יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים חצי מתערובת החלב לתערובת הקמח ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים את תערובת החלב הנותרת וממשיכים לטאטא עד שהבלילה חלקה לחלוטין. מסננים את הבלילה דרך מסננת בסדר-mesh.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
תן את שאר הבלילה במשך חצי שעה לפני הבישול.
6
קו מגש עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מחממים מחבת קרפ או מחבת sauté nonstick 7 אינץ ' או מחבת על חום גבוה בינוני. לרסס את המחבת בקלילות עם שמן בישול או מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך הצד של המחבת מערבולת כדי מעיל התחתון, ויוצרים שכבה דקה. מבשלים עד בועות להופיע על פני השטח של קרפ ואת הקצוות מתחילים חום קל. הפוך את הקרפ באמצעות מרית. מבשלים את הצד השני במשך כ 10 שניות ולהפוך את הקרפ על המגש מוכן להתקרר. המשך בישול קרפים עד כל הבלילה משמשת. אתה צריך 11 קרפים (ראה הערה).
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כדי להכין את המילוי, בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב, לעבד את גבינת שמנת עד חלקה, על 30 שניות. לגרד את הקערה עם מרית גומי ולהוסיף בצל ירוק, צלפים, מיץ לימון, חלב, סלמון. לעבד עוד 15 שניות, ואז לגרד את הקערה עם מרית גומי שוב. להתמזג עוד 10 שניות או עד התערובת נראית חלקה למדי. מחלקים את המילוי לתוך 10 מנות, כל אחד על 2 כפות ערמות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מניחים קרפ על צלחת הגשה ולהפיץ חלק אחד של מילוי לחלוטין ובאופן שווה על פני השטח שלה עם מרית קיזוז מתכת או האחורי של כף. למעלה עם קרפ אחר בזהירות להפיץ חלק נוסף של מילוי על גבי, וודא שאתה להפיץ את הקצוות. המשך עד שכל המילוי והקרפס נערמים, ומסתיים בקרפ רגיל למעלה. מכסים את הטורט עם סרט פלסטיק וצינה לפחות 1/2 שעה לפני חיתוך והגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
11
חותכים את הטורט לחתיכות קטנות עם סכין חדה. נקה את הסכין בין החתכים כדי לעשות מראה מסודר פרוס. כל החלקים הנותרים של torte יכול להיות עטוף בחוזקה עם סרט פלסטיק מאוחסן במקרר עד 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
הערה
13
הקרפים והמילוי יכולים להתבצע יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
14
בואו המילוי לבוא לטמפרטורת החדר ולהרכיב לפי ההוראות.
15
מתוך אפייה מתובלת: מתכונים חמים ומעוררי השראה למאפים פריכים, מתפוררים וקשקושים. טקסט זכויות יוצרים © 2009 By Mary Cech; photographs copyright © 2009 by Noel Barnhurst. Published by Chronicle Books LLC.