סלמון מעושן שכבות להפיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן שכבתי להפיץ. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם קרקרים, שמיר עשב, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ממרח סלמון מעושן, ממרח סלמון מעושן, ו ממרח סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
קו 3 כוס קערה או מחבת עם לעטוף פלסטיק, לתת לעטוף פלסטיק לתלות על קצה. בקערה גדולה, מערבבים יחד גבינת שמנת, 1/2 כוס שמנת חמוצה, תיבול לימון-פלפל ועשב שמיר קצוץ עד מעורבב היטב.
כף 1/2 של תערובת גבינת שמנת על ידי ערימת כף גדוש לתוך קערה; להפיץ ולחץ לתחתית הקערה. למעלה עם סלמון. כפית הנותרים תערובת גבינה על ידי כף חופנים על סלמון; להפיץ על שכבת סלמון. לקפל פלסטיק לעטוף מעל גבי גבינה כדי לכסות לחלוטין; לחץ על השכבה העליונה של גבינה על סלמון. להכניס למקרר 1 שעה.
הסר לעטוף פלסטיק מהחלק העליון של תערובת גבינה.
מקום המגיש צלחת במהופך על קערה; להפוך צלחת קערה מעל.
הסר קערה ניילון נצמד. באמצעות מרית גומי, להפיץ הנותרים 1/2 כוס שמנת חמוצה על תערובת גבינה. כפית פלפל על שמנת חמוצה.
מקשטים עם גביעי עשב שמיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.