סלמון מצופה פנקו לימון
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סלמון מצופה בפנקו, דג'ון וסלמון מצופה בפנקו, ו סלמון פריך מצופה בפנקו ועשב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מערבבים פירורי לחם פנקו, גבינת פרמזן, פלפל לימון, טימין, פטרוזיליה, שום מגורען, וגרידת לימון בקערה. מסדרים סלמון על תבנית אפייה מוכנה ומברשת עם חמאה מומסת.
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על פילה סלמון.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, 20 עד 25 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.