זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סלמון מצופה בפנקו, דג'ון וסלמון מצופה בפנקו, ו סלמון פריך מצופה בפנקו ועשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים פירורי לחם פנקו, גבינת פרמזן, פלפל לימון, טימין, פטרוזיליה, שום מגורען, וגרידת לימון בקערה. מסדרים סלמון על תבנית אפייה מוכנה ומברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
חמוצים כשרים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פלפל לימון
כסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, 20 עד 25 דקות.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.