קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון מצופה תפוח אדמה

סלמון מצופה תפוח אדמה
סלמון מצופה תפוח אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 122 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 1332 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך הוא די מצחיק, תפוחי אדמה, אני חותך את הסלמון לרצועות ארוכות יותר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. עם כפית נסו סלמון מצופה תפוח אדמה, סלמון מצופה תפוחי אדמה עם סלט עשבי תיבול, ו סלמון מצופה תפוח אדמה עם מתכון סלט גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחבת חום על חום בינוני גבוה ולהוסיף 1/2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מברשת סלמון עם חלבונים ביצה חבילה עבה על גזרי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
הוסף למחבת.ודא תפוחי אדמה הם פריכים ושחומים לפני התהפך. מעקף בעדינות מרית מתחת לציפוי תפוחי האדמה. זה עלול לקחת כמה ניסיונות כדי לקבל את העניין. השתמש בשמן נוסף עבור שאר הסלמון, במידת הצורך.לאחר ששני הצדדים הם חום זהוב, מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 10-15 דקות.למרות צלחת זו היא קצת בצד מסובך, לקחת את הזמן כדי לעשות את זה. זה לגמרי שווה את זה וטעים מאוד.ואם אתה מקבל סופר מתוסכל בתהליך הבישול? נסה כוסית ויסקי. רק אומר.פורסם במתכונים, seafood53 תגובות
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
וויסקי.וויסקי.
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
נורהנורה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)המנה הזאת גרמה לי לרצות למשוך את השיער שלי החוצה, אבל זה כל כך טעים. המפתח הוא לגרוס את תפוחי האדמה, את bejesus מהם כדי להסיר את הלחות, ולארוז אותם על טובהמנה הזאת גרמה לי לרצות למשוך את השיער שלי החוצה, אבל זה כל כך טעים. המפתח הוא לגרוס את תפוחי האדמה, את bejesus מהם כדי להסיר את הלחות, ולארוז אותם על טוב4ריבס, קצוץ טרי או קפואפונדו גבינהפונדו גבינה4ריבס, קצוץ טרי או קפואנראה כמו גבינה, אה? לא אכלתי את זה, במקרה שמישהו מכם תהה. אני יודע איך אתה חושבנראה כמו גבינה, אה? לא אכלתי את זה, במקרה שמישהו מכם תהה. אני יודע איך אתה חושב4ריבס, קצוץ טרי או קפואעוגיות שוקולד צ'יפס מלא חמאת בוטניםעוגיות שוקולד צ'יפס מלא חמאת בוטנים4ריבס, קצוץ טרי או קפואוואי. Ya ' ll הולך לתת לבחורה תסביך עם כמה אתה אוהב את אחיוואי. Ya ' ll הולך לתת לבחורה תסביך עם כמה אתה אוהב את אחי4ריבס, קצוץ טרי או קפואלמרות צלחת זו היא קצת בצד מסובך, לקחת את הזמן כדי לעשות את זה. זה לגמרי שווה את זה מאוד טעיםלמרות צלחת זו היא קצת בצד מסובך, לקחת את הזמן כדי לעשות את זה. זה לגמרי שווה את זה מאוד טעים2חלבוני ביצה, מעט מוכיםחלבוני ביצה, מעט מוכים4ריבס, קצוץ טרי או קפואבסופו של דבר טבלתי את הסלמון בחלבונים מוכים, ואז ארזתי את תפוחי האדמהבסופו של דבר טבלתי את הסלמון בחלבונים מוכים, ואז ארזתי את תפוחי האדמה1גיליוןלאחר ששני הצדדים הם חום זהוב, מניחים על אפייה ואופים במשך 10-15 דקותלאחר ששני הצדדים הם חום זהוב, מניחים על אפייה ואופים במשך 10-15 דקות4ריבס, קצוץ טרי או קפואברגע שתפוחי האדמה היו זהובים, הוצאתי את הסלמון ואפיתי אותו בתנור עוד קצת.ברגע שתפוחי האדמה היו זהובים, הוצאתי את הסלמון ואפיתי אותו בתנור עוד קצת.4ריבס, קצוץ טרי או קפואצעד מפתח נוסף הוא לוודא המחבת הוא חם מספיק כך תפוחי אדמה לקבל חום ופריך. אם אתה מנסה להפוך את הסלמון לפני תפוחי האדמה גמורים, הם כולם ייפלוצעד מפתח נוסף הוא לוודא המחבת הוא חם מספיק כך תפוחי אדמה לקבל חום ופריך. אם אתה מנסה להפוך את הסלמון לפני תפוחי האדמה גמורים, הם כולם ייפלו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמה MEA זהכמה MEA זה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמגישים לצד כמה ירקות, אם אתה חייבמגישים לצד כמה ירקות, אם אתה חייב1( חצילים)מחבת חום על-חום גבוה ולהוסיף 1/2 כפות שמן זית. מברשת סלמון עם חלבונים ביצה חבילה עבה על גזרי תפוחי אדמה. הוסף למחבתמחבת חום על-חום גבוה ולהוסיף 1/2 כפות שמן זית. מברשת סלמון עם חלבונים ביצה חבילה עבה על גזרי תפוחי אדמה. הוסף למחבת3(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)4ריבס, קצוץ טרי או קפואסלמון מצופה תפוח אדמהסלמון מצופה תפוח אדמה3ואז תפוחי אדמה מגורדים. השתמשתי בתפוחי אדמה אדומים מקולפים.ואז תפוחי אדמה מגורדים. השתמשתי בתפוחי אדמה אדומים מקולפים.4ריבס, קצוץ טרי או קפואזה בדיוק כשהתחלתי לארוז תפוחי אדמה קרועיםזה בדיוק כשהתחלתי לארוז תפוחי אדמה קרועים6מידות בינוניותתפוחי אדמה, קלופים מגורדיםתפוחי אדמה, קלופים מגורדים4ריבס, קצוץ טרי או קפואעוגת דלעת תוצרת בית תבליןעוגת דלעת תוצרת בית תבלין1רצועהאני חותך את הסלמון ליותר זמן.אני חותך את הסלמון ליותר זמן.680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סלמון נטול עור, נטול עצמות, חתוך לפילה ארוך יותר במידת האפשרסלמון נטול עור, נטול עצמות, חתוך לפילה ארוך יותר במידת האפשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואאז. . .מה דעתך על סלמון?אז. . .מה דעתך על סלמון?4ריבס, קצוץ טרי או קפואהיה לי כמה סלמון יפה רק מסתובב במקרר שליהיה לי כמה סלמון יפה רק מסתובב במקרר שלי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם4ריבס, קצוץ טרי או קפואואם אתה מקבל סופר מתוסכל בתהליך הבישול? נסה כוסית ויסקי. רק אומרואם אתה מקבל סופר מתוסכל בתהליך הבישול? נסה כוסית ויסקי. רק אומר4ריבס, קצוץ טרי או קפואכי, באמת, לא כל 20 ומשהו זוג טרי לאכול סלמון ולובסטר לארוחת ערבכי, באמת, לא כל 20 ומשהו זוג טרי לאכול סלמון ולובסטר לארוחת ערב201053על ידי ג'סיקה ב -15 בינוארעל ידי ג'סיקה ב -15 בינואר53הערותהערות4ריבס, קצוץ טרי או קפואהוא די מצחיק, לא? הפוסט הזה היה מתון לעומת התעלולים הרגילים שלוהוא די מצחיק, לא? הפוסט הזה היה מתון לעומת התעלולים הרגילים שלו4ריבס, קצוץ טרי או קפואאני צריך להשתלט על עצמי. וכספת לכרטיס החיוב שלי. ואז אני אזרוק את המפתח.אני צריך להשתלט על עצמי. וכספת לכרטיס החיוב שלי. ואז אני אזרוק את המפתח.1-2 כפות שמן זית כתית מעולהאם אני עושה את זה, אתה בהחלט יכול! זה לא נראה טעים?אם אני עושה את זה, אתה בהחלט יכול! זה לא נראה טעים?4ריבס, קצוץ טרי או קפואאם אתה מתכנן לנסות את זה, זה דורש קצת סבלנותאם אתה מתכנן לנסות את זה, זה דורש קצת סבלנות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמשהו מצחיק?משהו מצחיק?4ריבס, קצוץ טרי או קפואזה יצא בצורה מושלמתזה יצא בצורה מושלמת4ריבס, קצוץ טרי או קפואעדכן את קוראי google שלךעדכן את קוראי google שלך4ריבס, קצוץ טרי או קפואניווט פוסטניווט פוסט4ריבס, קצוץ טרי או קפואפורסם במתכונים, מאכלי יםפורסם במתכונים, מאכלי ים4ריבס, קצוץ טרי או קפואזה באמת היה כזה פינוק, ודרך כל כך שונה לאכול סלמון. אהבתי איך פריך מבחוץ היה, וכמה חמאתי מבפנים היהזה באמת היה כזה פינוק, ודרך כל כך שונה לאכול סלמון. אהבתי איך פריך מבחוץ היה, וכמה חמאתי מבפנים היה4ריבס, קצוץ טרי או קפואכולנו יודעים שאין לי סבלנות. אני אפילו לא יודע מה פירוש המילה הזאת. Hmmpfכולנו יודעים שאין לי סבלנות. אני אפילו לא יודע מה פירוש המילה הזאת. Hmmpf4ריבס, קצוץ טרי או קפואאולי גם תאהבאולי גם תאהב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.