סלמון מצופה תפוחי אדמה עם סלט עשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מצופה תפוחי אדמה עם סלט עשבי תיבול. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם פילה סלמון, שמן זית, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו סלמון מצופה בעשב עם סלט תרד, סלמון מצופה בעשב עם סלט תרד, ו סלמון מצופה בעשב עם סלט ירקות מעורבים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את תפוחי האדמה עם עירית וקמח ומתבלים עם מלח ופלפל.
הניחו את פילה הסלמון על משטח עבודה ועבדו עם מלח ופלפל. לטפוח באופן שווה את תפוחי האדמה מגורר על החלק העליון של כל פילה.
במחבת nonstick גדול, לחמם את השמן עד מנצנץ. בזהירות להוסיף את פילה סלמון לשמן, בצד תפוחי אדמה למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני, ללא הפרעה, עד השחמה, על 8 דקות. בזהירות להפוך את הסלמון ומבשלים 1 דקה יותר. באמצעות מרית מחוררת, להעביר את הסלמון לצלחות. מחק כל עודף שמן.
בינתיים, בקערה בינונית, להקציף את מיץ לימון, חרדל ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את תערובת סלט עשבי תיבול וזורקים למעיל.
מעבירים את הסלט והסלמון לצלחות ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.