סלמון מתוק ומתובל עם סלסה אשכולית
סלמון מתוק ומתובל עם סלסה אשכוליות דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. . זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ותביאו מלח, פילה סלמון, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. מתכונים דומים: סלמון עלום עם סלסה אשכולית, סלמון צלוי עם סלסה אבוקדו אשכוליות, ו סלמון מזוגג עם רוטב אשכוליות חריף.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מערבבים פפריקה, בצל ואבקת שום, מלח, אורגנו, טימין, פלפל שחור, פלפל קאיין וסוכר חום בקערה קטנה.
חותכים סלמון לתוך 4 מנות מברשת עם שמן. להפיץ את לשפשף על הסלמון בנדיבות ציפוי כל המשטחים.
מניחים סלמון על תבנית אפייה רדודה עם צדדים.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, עד פתיתי דגים בקלות.
קוצצים גס אשכולית לחתיכות בגודל ביס.
מערבבים את כל מרכיבי הסלסה ומגישים עם סלמון. סלסה אשכוליות יכול להתבצע קדימה ומקורר עד מוכן לשרת.