קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות88
מגזין

סלמון סויה מייפל

סלמון סויה מייפל
סלמון סויה מייפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 340 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מיץ תפוזים, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו רוטב סויה-שומשום, אטריות רוטב סויה, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את רוטב הסויה, סירופ מייפל, מיץ תפוזים, 2 שיני שום ו 2 כפות מים בקערה גדולה; מוסיפים את הסלמון ופונים למעיל. מכסים ומקררים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סירופ מייפלסירופ מייפל
רוטב סויהרוטב סויה
סלמוןסלמון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בינתיים, לשים את הכרובית ואת מרק בקערה בטוחה במיקרוגל; לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ומיקרוגל עד במכרז, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
מרקמרק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
4
מעיל תבנית אפייה מעוטרת בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מסננים את הדגים, מתבלים במלח ופלפל ומניחים על תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים עד מעט זהב בקצוות, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בינתיים, מחממים את שמן הזית ואת שן השום הנותרת במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מבשלים, לשבור את השום עם כפית, עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הכרובית ואת המרק, החמוציות, הפיסטוקים,גרידת תפוז, פטרוזיליה, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
חמוציותחמוציות
גרידה כתומהגרידה כתומה
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
מרקמרק
מלחמלח
9
מגישים עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.