סלמון עטוף בכרוב עם עירית ועגבניות
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, עירית, עגבניה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: אחד מחבת נקניק חם כרוב מוקפץ עם עירית, אפונה Spaetzle עם נענע, עירית ועגבניות, ו עגבניות ענבים צלויות בתנור עם עירית.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים עלי כרוב; מבשלים 30 שניות.
להמיס מרגרינה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כרוב פרוס ובצל; מטוגנים 5 דקות. מערבבים במרק ומיץ צדפות; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 15 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מקום 1 פילה סלמון במרכז כל עלה כרוב.
מפזרים פילה עם מלח ופלפל. למעלה כל פילה עם תערובת 1/4 כוס מרק. מקפלים עלי כרוב על פילה.
מקום עטוף סלמון, הצדדים התפר למטה, בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'.
מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מפזרים עגבניות קצוצות ועירית על סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.